divendres, 8 de juliol del 2016

UN ANY DE GOVERN, UN ANY DE TREBALL!

 

Després d'un any d'iniciar-nos en les nostres respectives àrees municipals, expressem la nostra satisfacció davant els primers fruits en benefici del nostre poble. Un any per encarrilar definitivament la construcció de la tant anhel·lada Biblioteca Municipal. Per iniciar els tràmits per determinar els usos de Can Falguera i la Torre de la casa Folch, així com redactar els primers plecs de condicions per treure a concurs, per a ús turístic, la masia de l'Hostal del Fum.

Un any per incrementar les partides en plans d'ocupació i així trobar feina per a moltes més persones. Un any per definir una nova política de relació amb les empreses i aconseguir més i millor ocupació per a palauencs i plegamanins.

Un any per incrementar gairebé en un 10% el pressupost destinat a prestacions i ajuts a les persones i famílies més necessitades. Un any per resoldre la problemàtica de la nau de Càritas i millorar el servei en prestació d'aliments a les famílies amb més dificultats del poble.

 

Tot això i més en un any. Som capaços de molt més, en el marc del pla de govern subscrit, i aquest és el nostre compromís!

 

Seguiu-nos a http://blogscat.com/regidorslaurajaumejordi/


Libre de virus. www.avast.com