dilluns, 27 de febrer del 2012

MOLTES MOCIONS PER FER SOROLL, PERÒ BEN POCA FEINA

CiU lamenta que l’equip de govern estigui més preocupat en fer soroll que a debatre temes importants pel poble



El Grup Municipal de Convergència i Unió a Palau-solità i Plegamans lamenta que l’equip de govern estigui més preocupat en presentar mocions per fer soroll populista que debatre temes que afecten directament al municipi. En el ple del passat dijous, dels tretze punts de l’ordre del dia, només dos feien referència a temes que afecten al poble.



Una moció presentada per CiU per reclamar que no s’apugi l’IBI, que va ser aprovada amb els vots de tots els partits amb l’abstenció del PP, i una moció proposada pel consell escolar donant suport al projecte d’Institut-escola per a Can Periquet van ser les dues úniques mocions que feien referència a temes relatius al nostre poble. La resta, tot eren mocions externes per demostrar que l’equip de govern està en contra de tot i que la única funció que tenen és la de fer oposició dins el govern.



Des de CiU també es vol posar de manifest que l’equip de govern ha presentat una moció reclamant els diners que la Generalitat deu als Ajuntaments, mentre que l’octubre de 2010 ja es va presentar una moció semblant per l’anterior equip de gover. En aquella ocasió hi havia un deute de més de 4 milions d’euros i van votar-hi en contra. Ara, el deute és de dos milions d’euros repartits en diverses administracions. Aquest fet només demostra que els partits que conformen l’equip de govern estan més preocupats per fer oposició a l’actual govern de la Generalitat presentant mocions populistes i sense cap tipus de criteri, que no pas, aportar solucions i mesures que afavoreixin els interessos dels ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans.