dimecres, 29 de febrer del 2012

UNIÓ DE PALAU ES RENOVA

UNIÓ DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS RENOVA CÀRRECS I RESPONSABILITATS



Ahir va tenir lloc la celebració de la preceptiva assemblea de tots els militants d'UDC a Palau-solità i Plegamans, prèvia al 35 Congrés Nacional que ha de tenir lloc els propers dies 12 i 13 de maig a Sitges.



Després de quatre anys de presidència de l'Ivan Costa, Regidor de govern al poble durant l'anterior legislatura i ara responsable de les Relacions institucionals amb el Parlament de Catalunya des del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, fou elegida per unanimitat com a presidenta a la Sra. Lídia Caparrós Blanch.



La resta d'Executiva local la integren els Srs. Ivan Costa com a Vicepresident, Amadeu Costa com a Secretari, els Regidors Jaume Oliveras i Josep Maria Serraviñals com a membres nats i com a vocals la Sra. Olga Clemente i Jordi Serraviñals. També com a representant de la Unió de Joves del poble s'incorpora a l'Executiva en Daniel Serrano.



D'altra banda, ha estat nomenat conseller Nacional en representació de Palau-solità i Plegamans al Sr. Ivan Costa, compromisari al proper Congrés Nacional al sr. Amadeu Costa, essent també compromissaris, per la seva actual condició de consellers nacionals, els Srs. Jaume Oliveras i Josep Maria Serraviñals.



Finalment, ha estat escollit en Daniel Serrano com a Secretari de Comunicació de la Intercomarcal Barcelona Comarques de la Unió de Joves i l'Ariadna Cervià serà la representant del Vallès Occidental a aquesta Intercomarcal.



L'esprit de renovació, de motivació per treballar des d'Unió pels interessos de Palau-solità i Plegamans, és el que ha guiat els nomenaments esmentats, iniciant les seves noves responsabilitats amb tota l'ambició per tal de seguir creixent en militants i implantació d'aquest partit al nostre poble.