dimarts, 26 d’agost del 2014

LA INFORMACIÓ MUNICIPAL DEL MES D'AGOST, COM A CLAR REFLEX D'UNA LEGISLATURA

Si, ara que ja s'acaba el mes d'agost, en el que el món sembla aturar-se, feu una ullada a la pàgina web municipal, observareu com a titulars o notícies destacades des del dia 31 de juliol, unes informacions que us portaran indefectiblement a concloure que allò és exactament el que ha caracteritzat una legislatura que li queda poc més de mig any de vida.
 
Llegireu com a titulars més destacats: Que l'Ajuntament destina prop de dos-cents mil euros a obres de reparació i manteniment que, com sempre s'ha fet, s'executen principalment durant el mes d'agost, que el Regidor Pedro Sánchez, malgrat tots els malgrats ha aconseguit tirar endavant el projecte dels horts urbans a la zona de can Boada Vell, i que a finals de juliol el referit Regidor, acompanyat de l'Alcaldessa, va assistir a la posada en marxa de l'anomenada nova línia de bus entre Caldes i Barcelona, amb aturada al nostre poble, Bus exprés.cat.
 
Què vull dir amb aquesta reflexió? Doncs que, com tantes i tantes vegades us he manifestat, aquesta legislatura, a banda d'haver-se destinat la major part d'esforços a desfer gran part de l'obra aconseguida i executada durant l'anterior legislatura, fer el ridícul denunciant situacions econòmiques precàries que s'han demostrat inexistents i dilapidar tots els diners previsttos per a la piscina municipal al que faci falta ni que sigui només per evitar disposar d'aquest servei tant important; doncs, a banda d'això, que la legislatura s'ha caracteritzat per l'anar fent,l'anar tapant forats, arranjant voreres i carrers o enllumenat (com a tot govern li correspon fer i només faltaria), i poca cosa més. Això sí: cal tornar a reconèixer l'ímpetu i la força del Regidor Pedro Sánchez, qui sí ha dedicat tot el seu temps a seguir millorant i consolidant el transport urbà i interurbà, la recollida selectiva, la creació de nous parcs, el foment de la cultura mediambiental, etc. Malgrat va intentar seguir la gestió i millora del carril bici, contra la negativa dels socialistes no va poder, i va haver de renunciar a la seva competència perquè fos una regidora del PSC qui s'en fés càrrec per seguir-lo desfent.
 
Efectivament, la informació reflectida a la web municipal resumeix molt bé el tarannà d'un govern que, ara se li han girat les presses, i és per això que ha fet nous projectes, malgrat ja n'hi havia de fets per l'anterior equip de govern, per a la zona de l'Avinguda Catalunya amb Passeig de la Carrerada o amb el carrer Riereta. Només cal veure com n'estan de preocupats una part important dels nostres comerciants davant la possibilitat que durant les festes de Nadal properes estigui tota la zona aixecada per unes obres que ara volen executar de pressa i corrents i sense masses miraments. O la famosa pista semicoberta sense serveis ni vestidors ni graderies, o el rentat de cara de la casa Folch, després que ara fa uns vint anys pretenien enderrocar-la i que la pressió de CiU i del company Josep Maria Serravinyals va aconseguir aturar.
 
Ara tenen pressa perquè no s'evidenciï el que reflexa la informació municipal del mes d'agost. Dubto que siguin a temps a salvar amb una certa dignitat, una legislatura que es va iniciar amb una economia totalment sanejada i que, malgrat tots els intents en fer veure el contrari, no han sabut beneficiar d'una forma clara als veïns de la vila.
 
Per cert, aquest dijous a les dotze del migdia s'innaugura un nou parc, el del Patufet, inspirat en el conte d'en Josep Maria Folch i Torres i amb uns elements de jocs i mobiliari basats en els dibuixos de l'il·lustre dibuixant Pilarín Bayés. De qui ha sorgit la idea i a qui correspon aquesta obra? Al Regidor Pedro Sánchez!
 



Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está activa.