dijous, 23 de setembre del 2010

FELICITEM A LA NOSTRA POLICIA EN EL DIA DE LA SEVA FESTIVITAT!


La Policia Local celebra la seva festivitat anual

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans celebra aquests dies la seva festivitat. Es tracta d’una festa que serveix per afermar la germanor dels agents del cos i per apropar-lo a la ciutadania.

L’acte central de la festivitat tindrà lloc el proper dissabte, 25 de setembre, a les 12 del migdia, a l’Auditori de Würth Espanya (c. Joiers, 21, Pol. Ind. Riera de Caldes, Palau-solità i Plegamans). En l’acte institucional es lliuraran distincions i condecoracions a diversos agents per actuacions exemplars i de rellevància, així com a agents d’altres cossos policials, voluntaris d’organitzacions, representants d’entitats civils, i ciutadans i ciutadanes a títol personal. Per exemple, es farà una felicitació pública a l’Associació STOP Accidents en agraïment per la seva aportació en l’organització de la I Setmana de la Mobilitat que va tenir lloc a Palau-solità i Plegamans del 15 al 19 de març del 2010. A banda dels diversos reconeixements, al llarg de l’acte es projectarà un vídeo elaborat pels propis agents que mostra un resum de les activitats i actuacions fetes en l’últim any, així com de les profundes millores que està experimentant el cos, com l’enderroc de l’antiga comissaria i la construcció del nou edifici, que s’està realitzant acutalment.

A l’acte institucional hi seran els agents de la plantilla, així com personalitats del municipi com l’Alcaldessa, Mercè Pla, i el regidor de Governació, Jaume Oliveras, a més d’altres regidors del consistori. També hi són convidades diverses autoritats d’altres municipis de l’entorn i diversos comandaments de tots els cossos de seguretat i d’altres policies locals, així com representants de diverses entitats del municipi. Jaume Oliveras subratlla la importància d’una festivitat “que serveix per cohesionar els agents i posar en valor la gran feina que fan per la seguretat dels demés”.

La festivitat de la Policia Local va molt més enllà de l’acte central i institucional, ja que inclou d’altres activitats esportives i socials. Per exemple, dijous 23 de setembre, els agents disputen un campionat de tennis taula, entre policies del cos palauenc. Demà, 24 de setembre, l’equip de futbol sala de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans jugarà un partit amb l’equip de la Policia Local de Mollet del Vallès, al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor. A banda d’aquestes activitats esportives, la plantilla de la Policia Local ha organitzat també un sopar de germanor.