divendres, 10 de setembre del 2010

TOT A PUNT PER A L'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA NACIONAL

L'ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha organitzat un programa d’actes per a la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. A partir de les 11.30h el Parc de l’Onze de setembre de Palau-solità i Plegamans acollirà la actuació de diverses entitats del municipi.



L’acte s’iniciarà amb una actuació de COMBO de música de l’Escola Municipal de Música. La societat Coral la Unió interpretarà cançons tradicionals, i com marca la tradició es farà el lliurament i alçada de la Senyera amb el toc de tenora a càrrec de Jordi Figaró.



Tot seguit es farà l’ofrena floral per part de la Corporació Municipal en Ple a Rafael Casanova, dels partits polítics, entitats i associacions.



Enguany, el Parlament institucional anirà a càrrec d’un membre de l'Agrupació Sardanista de Palau-solità i Plegamans. Seguidament, l’Alcaldessa Mercè Pla dirigirà unes paraules al públic assistent.



Les actuacions continuaran amb la interpretació de la sardana "Els degotalls" a càrrec de COMBO i la ballada per l'Agrupació Sardanista de Palau-solità i Plegamans



Posaran punt i final el grup d’havaneres ATOTAVELA i el Cant dels Segadors amb tots els participants i el públic assistent.



Un cop finalitza’t l’acte s’oferirà una copa de cava als assistents.