dilluns, 8 de novembre del 2010

TREBALLANT COLZE A COLZE AMB ELS GRANS EMPRESARIS DE PALAU PEL FUTUR DE CATALUNYA I EL SEU NOU GOVERN


Empresaris de Palau demanen que la Generalitat tingui un govern fort i que no vagi a la deriva

S’han reunit amb la Diputada de CiU Imma Riera

Convergència i Unió de Palau-solità i Plegamans ha organitzat avui divendres 5 de novembre una trobada entre empresaris de les industries més representatives del municipi i la Diputada de CiU al Congrés Imma Riera, per tal de copsar l’estat actual de les indústries al municipi.

Conèixer i escoltar a les empreses del municipi de Palau-solità i Plegamans era l’objectiu de la trobada entre empresaris i la Diputada de CiU al Congrés Imma Riera. “Els polítics hem de saber escoltar quines són les demandes de les indústries i traduir les seves necessitats en iniciatives i projectes que els permetin sortir de la crisi” ha explicat la Diputada Imma Riera. En aquest sentit, és la tercera vegada que la Diputada es reuneix amb empresaris del municipi, donat que “Palau-solità i Plegamans és un municipi on hi ha unes indústries molt potents, que reflecteixen el panorama industrial català i avui hem pogut copsar les seves demandes”. “Hem constatat, un cop més, que els empresaris demanen un govern fort a la Generalitat i que no vagi a la deriva”. Riera també ha explicat que Palau-solità i Plegamans és un bon exemple de poble i Ajuntament que ha sabut atraure empreses, i per tarnt, és un bon exemple del que han de fer les administracions i polítics per generar un bon entorn pel creixement empresarial.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans i cap de llista de CiU, Mercè Pla, ha assegurat que les reunions que mantenen amb els empresaris “són molt productives, ja que s’acaben materialitzant propostes que ajuden a mantenir nous llocs de treball i a crear-ne de nous”. "Sabem que són el motor econòmic del nostre municipi i per tant, hem d'estar a l'alçada per ajudar-les en el que sigui necessari.

El regidor de CiU, Albert Font ha explicat que a banda del dinar amb empresaris de les empreses més importants del municipi també s’han visitat tres empreses dels sectors químic, electrònic i plàstic. “Són empreses que estant tenint dificultats per sortir de la crisi i necessiten que les escoltem i les ajudem com sigui possible” ha reblat Font.

El dinar organitzat per CiU ha comptat amb la presència de representants d’empreses com Mango, Sakata,, Grupo ESSA, immobiliaruia Farnés, Bash, Yamaha, TEB i Grupo Uriach.