dimarts, 5 d’abril del 2011

AFAVORINT LA FORMACIÓ DELS NOSTRES JOVES

L’Espai Jove Escorxador acull una nova edició de la Mostra d’Ensenyament

Des d’ahir dilluns, l’Espai Jove Escorxador de Palau-solità i Plegamans, acull la Mostra d’Ensenyament que té la intenció de reforçar l’orientació acadèmica dels joves d’ESO i Batxillerat que hauran de decidir cap a on encaminen el seu futur. Una activitat que ja fa set anys que organitza la Regidoria d’Ensenyament i que cada any compta amb una gran afluència de joves que volen informar-se sobre els diferents camins professionals.

La Mostra està adreçada a alumnes que volen continuar estudiant, però també pot ser interessant per a persones que es plantegen tornar a estudiar. Així, la Mostra d’Ensenyament s’organitza per tipologia d’estudis: Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI), Formació Professional i Grau. Alhora també hi ha informació per a estudiar idiomes o estudis per adults.

És previst també que al llarg dels propers dies diverses escoles o centres educatius del municipi visitin la mostra en grups. Es una mostra oberta a tothom que hi estigui interessat de les 16h a les 20h del vespre a l’Espai Jove Escorxador.

Per completar l’oferta informativa, des de l’Escorxador també al llarg d’aquest proper més organitzaran tres xerrades orientatives en funció dels estudis.

- Xerrada informativa sobre accés a la Universitat: 12 abril a les 10h. a l’Espai Jove Escorxador.

- Xerrada sobre Formació Professional 27 abril a les 10h adreçada als alumnes de l’IES Ramon Casa de Quart d’ESO.

- PQPI – Programes del Qualificació Professional Inicial el 4 de maig a les 18h a l’Espai Jove l’Escorxador.



La Mostra d’Ensenyament a l’Escorxador es pot veure des d’avui i fins el proper 4 de maig de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre.