dilluns, 22 de setembre del 2014

DEMÀ AL VESPRE, EL TRADICIONAL PA AMB TOMÀQUET DE CiU AMB MOTIU DE LA DIADA NACIONAL, AMB RAMON ESPADALER!

Enguany es compleixen vint anys d'aquest Pa amb Tomàquet que CiU de Palau-solità i Plegamans ve organitzant amb motiu de la Diada Nacional de l'Onze de Setembre. Va ser l'any 1994 quan l'aleshores Alcaldessa del nostre poble, Maria Àngels Padró Ruiz, de CiU, va tenir la idea de Fer Partit i Fer País organitzant un Pa amb Tomàquet amb tota la militància de Convergència i Unió del que aleshores era Palau de Plegamans, i amb tots els amics, representants d'entitats, etc que hi volguessin assistir.
 
D'una forma inalterable, any rere any, s'ha anat celebrant aquest sopar, i ja en van vint!
 
Son molts els convidats que ens han anat acompanyant en un acte que, amb la idea de portar-lo a terme la nit abans de la Diada, no es coneix precedent en cap altre indret del país.
 
L'any passat va ser l'Antoni Castellà, i en fa dos l'amic i Alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal. Enguany ens acompanyarà un altre amic a qui conec molt bé, com és l'actual Conseller d'Interior així com flamant Secretari General de CiU i del Comitè de Govern d'Unió, Ramon Espadaler.
 
Espadaler, persona reflexiva i dialogant, qui coneix molt bé a la militància del seu partit i de la Federació en general, ens il·lustrarà sobre el moment en que es troba el país, els preparatius sobre la Consulta del 9 de Novembre i tot allò que té a veure amb el procés de transició nacional que està apunt de culminar.
 
No tinc cap dubte que resultarà del màxim interès de tots la seva presència.
 
Demà, a partir de dos quarts de nou del vespre, i, a la vista de les previsions meteorològiques, al final hem optat per celebrar l'acte, no als jardins de can Cortès com és habitual, sino a la Sala Polivalent.
 
Si sempre ens trobàvem a la vigília de la Diada, enguany ho hem retardat per raons òbvies, donada la gran transcendència dels actes d'enguany, inclosa l'innauguració del nou passatge palauenc amb el nom d'en Vicenç Albert Ballester, creador de l'estelada!
 
Demà, vint anys després, seguim lluitant per les nostres llibertats nacionals a Palau-solità i Plegamans!
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.