dimecres, 23 de desembre del 2015

GRÀCIES, COMERCIANTS, PER LA VOSTRA IMPLICACIÓ!

L'Associació de Comerciants anuncia els comerços guanyadors del Concurs d'Aparadors

 

La botiga Green's aconsegueix el premi al Millor Aparador

 

L'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans ja ha decidit quins comerços del poble s'enduen un premi per la creativitat i la qualitat dels seus aparadors. A més del reconeixement, els guanyadors reben una recompensa econòmica. Es lliuren 400€ al Millor Aparador a càrrec de l'Ajuntament, mentre que la resta estan dotats amb 200€ cadascun.

 

Els guardons, d'acord amb el veredicte del jurat, es reparteixen de la següent manera:

 

·         Millor Aparador: Green's

·         Premi al més simpàtic: Jorbachs Store

·         Premi a la laboriositat: El fil d'Elisa

·         Premi al més original: Tabacs Asturgó

·         Premi a l'expressió de Nadal: Estrada Ferreters

Aquesta és la 15a edició d'aquest certamen que organitza l'Associació de Comerciants. El seu president, Jordi Bachs, va declarar a Ràdio Palau en presentar-se la campanya nadalenca que un dels objectius del concurs és potenciar l'ambient nadalenc al poble i afavorir així el petit comerç i de proximitat: "L'Ajuntament es fa càrrec de la il·luminació, però les botigues també han de posar-hi la seva part". És un concurs que genera "molta il·lusió" i que s'ha organitzat amb la intenció que hi participessin "el màxim nombre de botigues possible", segons Bachs.

 

D'altra banda, el Regidor de Comerç, Jaume Oliveras, ha fet arribar el seu agraïment a l'associació de Comerciants, per la seva gran implicació pel que fa a la dinamització social que comporta l'activitat que porta a terme aquesta entitat, que no només serveix per potenciar els comerços associats, sino també la vida col·lectiva i el fer Poble! 

 




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com