dilluns, 17 de maig del 2010

SENSACIONS

D'aquesta darrera setmana, m'han quedat les següents sensacions:

1- Que el nostre poble avança cap a una autèntica transformació en tots els aspectes: urbanístic, social, cultural..., assolint un nivell de modernització i equilibri mai vist fins ara.

2- Que els socialistes catalans, espanyols i encara més els de l'Ajuntament de barcelona, han perdut el nord, les formes i fins i tot el seu propi horitzó.

3- que a la gent no se la pot enredar. La gent no es vol sentir
ben atesa, vol estar ben atesa; i els polítics hem de mantenir-nos al seu servei.

4- Que mai en tan poc temps s'havia fet tanta feina a Palau-solità i Plegamans.

5- Que ja només queda, com a reserva espiritual socialista d'Europa: la Grècia de Papandreu, l'Espanya de Zapatero i la catalunya de Montilla; i aquesta darrera serà la propera en caure!

6- Que Palau-solità i Plegamans ha demostrat en un sol cap de setmana, un inmens esprit solidari amb la gent necessitada, un gran reconeixement i respecte amb la gent gran i unes ganes de sortir al carrer, passar-s'ho bé i refermar les tradicions envejable i poc habitual en els temps actuals.

7- Que també en el nostre poble hi haurà el dia 20 de juny una consulta popular sobre la independència de catalunya, que reflexarà un sentiment a favor de l'autodeterminació del nostre país que més d'un mal de cap generarà entre els que es pensen que això no ocupa ni preocupa a la nostra societat.

8- Que la capacitat de treball, organització i esforç demostrat pel millor equip de futbol del món, també s'ens encomana als qui treballem cada dia per millorar el poble que estimem!

9- Que tampoc mai amb tants pocs diners s'havia invertit tant a Palau-solità i Plegamans!

10- Que de tots els compromisos electorals de convergència i Unió al nostre poble, només ens manca iniciar la construcció de la tant esperada i demanada PISCINA MUNICIPAL!