dimarts, 6 de juliol del 2010

ELS NOSTRES JOVES TENIEN RAÓ


Èxit del Niño de la Hipoteca en el seu concert a Palau-solità i Plegamans

El Niño de la Hipoteca va atreure un bon nombre de joves en el concert que va oferir als Jardins de Can Cortès la nit del divendres 2 de juliol. Es calcula que hi van acudir unes 200 persones.

“Hem assolit l’objectiu d’arribar a la gent més jove amb el Programa de Promoció Cultural, proporcionant una oferta d’oci que els permet no haver de desplaçar-se del municipi per divertir-se”, subratlla el regidor de Joventut, Jaume Oliveras. El concert va ser organitzat per la regidoria de Joventut amb el suport de l’associació juvenil la Descoordinadora, que va fer-se càrrec del servei de bar. El Niño de la Hipoteca va acudir a Palau-solità i Plegamans dins el marc dels Concerts Joves d’Estiu que organitza la regidoria de Joventut.

Els nois i noies que van assistir-hi de forma gratuïta van gaudir de valent amb les cançons d’aquest músic barceloní que irromput amb força al panorama musical. El Niño de la Hipoteca va interpretar cançons del seu primer disc, autoeditat i titulat Que te vaya bien (ndlh records), junt amb una banda formada amb grans músics de l’escena estatal. Ho va fer amb l’acompanyament de bases electròniques, bon humor, molt de ritme i molta festa, i amb unes lletres carregades d’ironia, tendresa, crítica i intel•ligència.