dimarts, 13 de juliol del 2010

JO NO LA VAIG FUNDAR, PERÒ SÍ QUE LA VAIG VEURE NEIXER COM TANTS D'ALTRES JOVES DEL POBLE

Ràdio Palau fa un pas més cap a la seva legalització definitiva

Aquest mes de juny ha quedat aprovat provisionalment el projecte tècnic de l'emissora per part de la Secretaria d'Estat de Telecomunicacions del Ministeri d'Indústria, segons ha notificat aquest juliol la Direcció General de Comunicació i Serveis Audiovisuals de la Generalitat.

D'aquesta manera, Ràdio Palau fa un important pas de cara a la seva legalització definitiva, procés que va iniciar-se l'any passat per part de la Regidoria de Comunicació de l'Ajuntament ja que fins l'any 2008 no s'havia realitzat cap gestió en aquest aspecte i, per tant, des que va iniciar les seves emissions l'any 1989, l'emissora es trobava en situació irregular.

Amb aquests primers permisos provisionals, l'emissora ja pot començar de forma legal les seves emissions estables de cara al mes de setembre. Després d'un període d'obres i trasllat dels estudis, Ràdio Palau està tornant a emetre en període de proves des del 23 d'abril passat.

És previst que Ràdio Palau surti al carrer durant la propera Festa Major de Palau-solità i Plegamans que se celebrarà del 26 al 30 d’agost d’enguany.