dimarts, 25 de gener del 2011

NECESSITEM LA PARTICIPACIÓ DELS JOVES AMB IDEES COM LES EXPRESSADES PER ELLS EL PASSAT DISSABTE


Un total de 25 joves fan propostes per a la Festa Major 2011

Un total de 25 joves amb edats compreses entre els 12 i els 25 anys han consensuat propostes per a l’elaboració del programa de l’Espai Jove de Festa Major. Ho van fer dissabte 22 de gener, en el Mulla’t per la Festa Major 2011, una iniciativa que organitza cada any la regidoria de Joventut per tal que els joves decideixin els actes que volen a la Festa Major, que enguany se celebrarà del 25 al 29 d’agost. “La participació dels joves és cabdal per tenir una Festa Major que els interessi i que considerin pròpia, organitzant actes en col•laboració amb l’Ajuntament i la Comissió de Festes”, subratlla el regidor de Joventut, Jaume Oliveras.

Els joves van començar la jornada amb la avaluació la Festa Major 2010. Després, van dividir-se en grups per treballar temes concrets, i més tard els van posar en comú. Per exemple, van proposar 3 grups per a un dels concerts, si bé no es podrà confirmar cap d’ells fins assegurar les disponibilitats dels grups i que el cost encaixi amb els pressupostos. També es apostar per tornar a fer les gimcanes XXS, XXL i els Jocs Rurals. Ara s’ha de parlar amb les entitats que participen en l’organització per constatar que es podran desenvolupar.

Per últim, van escollir 6 representants del Mulla’t, que seran els interlocutors amb la regidoria de Joventut i els encarregats de representar els joves en el moment de decidir el programa definitiu de la Festa Major 2011, en el que també hi participen ciutadans del municipi (a través de la Comissió de Festes) i la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.