dijous, 13 de gener del 2011

SEMPRE AL COSTAT DELS JOVES DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS


L’Escorxador inicia l’any farcit d’activitats

L’exposició ‘La Recerca del Plaer’ romandrà a l’Espai Jove fins al 21 de gener

L’Espai Jove l’Escorxador ha començat el nou any amb una agenda força atractiva d’activitats, tallers i serveis que ofereix als joves del municipi.

D’entre l’oferta que els joves poden trobar aquests dies a l’Escorxador, val la pena destacar l’exposició La Recerca del Plaer, que romandrà a l’Espai Jove fins al 21 de gener. La mostra es destina a joves majors de 16 anys. Pretén tractar temes de sexualitat en l’àmbit juvenil. S’enfoca des de la perspectiva del plaer sexual, però lligant-lo a la responsabilitat personal i als riscos que pot implicar el sexe sense protecció. L’exposició ha estat elaborada pels Casals de Joves de Catalunya i organitzada per la regidoria de Joventut i l’associació Moviment Juvenil de Palau-solità i Plegamans.

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans té l’objectiu de donar suport als joves en qüestions com l’estudi o la salut, però també per oferir-los alternatives d’oci i formatives que els siguin profitoses alhora que divertides. El regidor de Joventut, Jaume Oliveras, explica que “els joves participen en la presa de decisions de bona part del que es fa a l’Escorxador, així les activitats els resulten atractives, s’impliquen en l’organització i fan créixer el moviment associatiu del municipi”.

A banda de l’exposició, l’Escorxador ha obert aquest gener i fins al 24 de febrer les sales d’estudi, de 21 a 01h de la matinada. En aquest espai s’hi pot trobar un ordinador amb connexió gratuïta a internet, impressora i connexió Wi-Fi. Aquesta iniciativa s’encara especialment a estudiants de batxillerat i universitaris per oferir-los un equipament on estudiar en època d’exàmens.

Paral•lelament, ja s’ha obert el període d’inscripció per als joves que vulguin participar en algun dels Tallers d’Hivern. N’hi ha un total de sis, de temàtiques que van des d’aprendre anglès fins a fer ganxet, practicar kung-fu o restaurar bicicletes, entre altres.

Més informació a www.espaijoveescorxador.cat