dissabte, 1 de gener del 2011

COMENÇA EL NOU ANY, I AMB ELL S'ACABEN LES INCOMODITATS


Atenció Ciutadana retorna a la Casa Consistorial el 4 de gener

El Servei d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans durà a terme el seu trasllat a la Casa Consistorial al llarg de la jornada del proper dimarts 4 de gener del 2011.

La remodelació de la Casa Consistorial ha canviat la ubicació del Servei d’Atenció Ciutadana així com l’entrada principal per a la ciutadania. A partir de la reobertura de l’edifici, l’accés habitual serà per la nova porta que s’ha creat a la façana posterior, que dóna al parc de l’Onze de Setembre. En entrar per aquesta porta, el primer que es trobarà serà Atenció Ciutadana, que tindrà a partir d’ara un espai més ampli, “que aportarà més comoditat i un millor servei als ciutadans”, explica l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla. Aquesta nova porta substitueix en l’ús habitual l’única porta practicable abans de l’inici de les obres, la situada a la façana principal, encarada a la plaça de la Vila.

“Amb la rehabilitació i remodelació de la Casa Consistorial es donarà un millor servei al ciutadà, comptarem amb un edifici més eficient energèticament, amb els requisits que estableix el certificat EMAS, i tindrem un Ajuntament totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda”, destaca l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla. La reubicació d’Atenció Ciutadana a la seu principal de l’Ajuntament culminarà el retorn dels treballadors i serveis consistorials, que s’havien hagut d’instal•lar en uns mòduls prefabricats situats a la plaça de la Vila per permetre els treballs de rehabilitació i remodelació de la Casa Consistorial. Un cop es completi el trasllat es podrà procedir a retirar els mòduls de la plaça de la Vila. Després podran dur-se a terme els últims treballs de remodelació de la mateixa plaça i culminar així la creació de la nova Zona de Vianants del centre del municipi.