dijous, 18 de juny del 2015

ELS REGIDORS/ES DE CiU A L'AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS, SEGUIREM TREBALLANT PER LA INDEPENDÈNCIA!

El passat dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, a la paradeta que l'ANC tenia a la fira de roses i llibres, vaig signar, amb tota la convicció i fermesa de la que sóc capaç, un document de compromís amb el Full de Ruta cap a la Independència, que començava així:
 
"En JAUME OLIVERAS MALLA, en representació de la candidatura de CONVERGÈNCIA I UNIÓ, (CiU),del municipi de Palau-solità i Plegamans, és conscient del repte políticament transcendent que viu el país arran del procés per constituir un nou Estat independent per a Catalunya. També és sabedor del paper especialment important que hi tenen els municipis, així com de la necessitat d'impulsar des dels ajuntaments les accions que corresponguin per continuar donant fortalesa, legitimitat i suport al procés que ens ha de portar a la constitució de la República catalana com a Estat independent. Per això, els/les integrants d'aquesta candidatura, en el cas de ser elegits com a regidors/es i alcalde del nostre ajuntament, ens comprometem a:!
 
A partir d'aquí, no cal que segueixi, perquè, si aneu al post d'aquella data, el podeu llegir íntegre. Però, és tot allò de: mirar d'elegir alcalde o alcaldessa d'una de les forces polítiques signatàries d'aquest compromís, o l'integració a l'AMI, l'aposta pel caràcter plebiscitari de les eleccions del proper 27 de setembre, etc.
 
Els resultats electorals han estat els que ja sabeu, i les possibilitats de portar a terme aquells compromisos, també són els que són.
 
Dit això, des del Grup municipal de Convergència i Unió, en el que en sóc Cap de llista i militant d'UDC, i que els regidors Jordi Pujol i Laura Navarro són actualment militants de CDC, sí que volem deixar ben clar el nostre compromís ferm i diàfan amb el Full de Ruta cap a la Independència. Volem expressar la nostra més absoluta disponibilitat en posar-nos al costat del President Mas per seguir treballant per la consecució de la plena independència de Catalunya. I jo com a cap de llista, passi el que passi amb el meu partit actual, no defalliré en aquesta lluita, que no només es centrarà a l'Ajuntament i per tant al municipi, sino dins mateix del propi partit d'UDC a fi que recuperi aquells ideals pels que fou fundat i que tantes vides ha deixat pel camí.
 
Els tres regidors/es de CiU a Palau-solità i Plegamans, els dos de CDC i el d'UDC, seguirem en el camí iniciat i no defallirem fins a aconseguir la tant anhel·lada independència plena de Catalunya.
 
ESTEM AL SERVEI DEL PRESIDENT MAS PER TOT EL QUE CONSIDERI OPORTÚ!



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com