dijous, 9 de març del 2017

NECESSITEM MÉS EMPRESES COM CASSA. SENSIBILITAT SOCIAL I COMPROMÍS AMB LA CIUTADANIA!

CASSA crea un fons de 6.000€ per atendre rebuts d'abonats amb dificultats per pagar-los

 

L'empresa de subministrament d'aigua i l'Ajuntament signen el conveni que regula com garantir aquest servei bàsic

 

CASSA, una de les empreses concessionàries del servei de subministrament d'aigua a Palau-solità i Plegamans, posa a disposició de l'Ajuntament fins a 6.000,12€ anuals per al pagament de rebuts de les persones del municipi que tinguin dificultats per satisfer-los.

 

Els Serveis Socials de l'Ajuntament acreditaran a CASSA els abonats o abonades que tenen dret a rebre aquesta ajuda per la seva vulnerabilitat econòmica o social. El conveni estableix que es concediran un màxim de dos ajuts per any i abonat, amb un valor màxim de 75€ per ajut. Ara bé, s'especifica que es podran ampliar "en casos excepcionals".

 

Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Josep M. Manyosa, gerent de concessions de CASSA, han signat el conveni aquest matí a la Casa Consistorial. Els acompanyava Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Serveis Socials del Consistori. L'Alcaldessa ha felicitat CASSA "pel bon treball que fa i per la responsabilitat corporativa que demostra envers la societat". Padrós ha recordat una reunió mantinguda per alcaldes i alcaldesses al Consell Comarcal del Vallès Occidental on CASSA va ser qualificada positivament.

"Guanyem agilitat i fem un bé a la societat", ha subratllat Josep M. Manyosa, afegint que arran d'aquest conveni "CASSA es fa càrrec d'aquestes situacions de forma molt més àgil i evitant passos innecessaris". "Volem ser una empresa excel·lent i estar al costat dels ciutadans de Palau-solità i Plegamans", ha manifestat Manyosa referint-se alhora a la Carta de compromís i bones pràctiques, que recull mesures com avisar si es detecta un consum excessiu i compensacions econòmiques si la companyia les incompleix.

 

Tornant al conveni, el regidor de Serveis Socials, Jaume Oliveras, ha concretat que "la creació d'aquest fons de CASSA significa que el consistori podrà destinar més diners a altres situacions d'urgència social". El regidor ha recordat que ningú queda desatès perquè l'Ajuntament reserva anualment una partida amb aquest concepte, "per a subministraments de la llar i situacions de pobresa energètica, allotjament, educació...".

 

Amb el conveni es dóna compliment a la Llei 24/2015, de mesures urgents per afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge i la pobresa energètica. CASSA ha estat la primera companyia de subministraments bàsics que ha dut a terme un acord d'aquestes característiques amb l'Ajuntament i la primera que s'hi va posar en contacte amb anterioritat per atendre situacions de vulnerabilitat econòmica.

 




Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com