dijous, 21 de gener del 2010

AL SERVEI DELS JOVES


L’Espai Jove Escorxador obre les sales d’estudi

L’Espai Jove Escorxador de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa les Sales d’Estudi per a tots aquells joves que estiguin en èpoques d’exàmens. Des del passat 11 de gener i fins el 25 de febrer, l’equipament municipal obre les seves portes de les 21h del vespre fins a la 1h de la matinada.

Durant els mesos de gener i febrer, els joves del municipi es troben en plena època d’exàmens. Per aquest motiu, el servei de joventut obre l’espai per tal d’ampliar l’horari de la biblioteca i així facilitar que els joves estudiants tinguin un espai d’estudi sense haver de desplaçar-se fora del municipi.

Els estudiants que vulguin fer ús del servei tenen a la seva disposició un ordinador amb connexió a internet gratuïta i servei d’impressora. Alhora, també poden trobar material pedagògic relacionat amb el món juvenil, d’oci i de l’esplai i la viatgeteca. “Diversos serveis que permeten a l’estudiant, tenir al seu abast un espai on poder estudiar sense haver de sortir del municipi” manifesta el regidor de joventut Jaume Oliveras.

Des de l’espai jove l’Escorxador es recorda que aquestes sales d’estudi estan obertes durant tot l’any fins a les 20h. A banda de funcionar com a sales d’estudi en períodes determinats, també ofereixen la possibilitat als joves de realitzar treballs en grup, sense haver de mantenir un estricte silenci.

Les sales d’estudi de l’Espai Jove Escorxador, situat al Passeig de la Carrerada s/n, estaran obertes fins el proper 25 de febrer de les 21h a les 1 de la matinada.