dimecres, 29 de desembre del 2010

ESTEM DE SORT!


I dic que estem de sort, no només perquè Catalunya com a Nació, disposa ja d'un govern amb prou categoria i prestigi per afrontar la greu situació que pateix com a conseqüència de la nefasta gestió dels dos tripartits que durant set anys han portat el nostre país a la sordidesa i la mediocritat en pràcticament tots els àmbits de la Política i la dignitat nacional, sino perquè, a la vista de les personalitats que integren el nou govern de Catalunya, podem dir que Palau-solità i Plegamans podrà gaudir des d'ara d'un govern amic amb Consellers i conselleres que coneixen perfectament la realitat del nostre poble així com a la nostra gent.

He sentit al President Mas aquest matí dir quelcom que des del nostre ajuntament fa temps que venim repetint de forma reiterada: "Amb menys hem de fer molt més!", i també ha afegit: "I millor!".

S'ha acabat també a nivell de país allò de les floretes, festetes, focs artificials i bones paraules; i cal ara anar per feina, que les necessitats són perentòries i no podem perdre ni un segon més en esmersar tots els esforços per posar-hi remei.

Disposem d'un govern ferm i amb compromís, que deixant, en molts casos, llurs dedicacions privades, dedicaran durant uns anys la seva professionalitat i prestigi personal al país perquè pugui sortir de l'etzucac en el que es troba.

També, i sobre tot, dic que estem de sort, perquè gaudirem de persones que coneixen perfectament el nostre poble. en Felip Puig, l'Honorable nou Conseller d'Interior, ja ens va acompanyar en la campanya electoral de les darreres municipals promocionant i recolzant a la nostra actual alcaldessa Mercè Pla; va assistir posteriorment, i ja amb CiU al govern local, a la innauguració de l'actual local de la federació al municipi. També el passat dia 2 d'octubre ens va visitar amb motiu de la 29 edició de fira Palau.

La companya de partit Joana Ortega, nova vicepresidenta del Govern i Honorable consellera de governació i Relacions Institucionals ens va acompanyar també durant la darrera Fira Palau, dinant amb amics, militants i simpatitzants a la mateixa Mostra Gastronòmica d'aquest certàmen firal; i ja ens havia visitat amb motiu del Mercat Medieval del 2009, sopant entre nosaltres en el primer sopar medieval celebrat al nostre poble.

el nou Honorable Conseller de Benestar i família Josep Lluís cleries, coneix Palau-solità i Plegamans per haver-nos vingut a impartir, l'any passat, una xerrada a can Cortès sobre la nova Llei de la dependència i les renúncies que havia suposat per al nostre país en competències que ens són pròpies i que el tripartit va deixar escapar sense miraments de cap mena.

En Josep antoni Duran i Lleida va passejar pel Mercat Medieval passat entre la nostra gent, saludant als nostres conciutadans i acompanyat per amics, militants i simpatitzants de ciU a Palau.

També el molt Honorable President de la Generalitat, Artur Mas, coneix perfectament la nostra vil·la al haver-hi assistit en multitud d'ocasions, recordant ara la visita que va efectuar l'any 2008 a les grans multinacionals instal·lades a Palau-solità i Plegamans i dinant amb tots nosaltres en un conegut restaurant del poble.

Aquest fet, junt amb moltes altres personalitats del país, amb les que comptem amb el seu suport diari, com Lluís Maria Coromines, Vicepresident Primer de la Mesa del Parlament, en Josep Rull, en Jordi Turull, i un lllarg etc. recordo ara sopant també entre nosaltres en els darrers Pa amb Tomàquet de la diada Nacional de l'Onze de Setembre,a l'Oriol Pujol o al mateix Francesc Homs!

Penso que tot plegat augura un futur inmillorable per al nostre poble, doncs si fins ara ja haviem fet nostra la dita de: Més amb menys, ara ho podrem millorar amb l'estreta col·laboració d'un govern amic com el que acabem d'estrenar.

Felicitem-nos!