dimarts, 22 de març del 2011

ENTREVISTA AL CANAL CATALÀ DE SABADELL

Aquest vespre en quico de la Torre del canal català de Sabadell, ha entrevistat a la nostra alcaldessa, Mercè Pla.

He seguit l'emisió, no ja perquè em toca com a regidor de Comunicació, sino per sorprendre'm un cop més de la seva capacitat de resumir la feinada que aquest govern ha estat capaç d'executar en un periode de quatre anys marcats per la crisi econòmica, però també per la lleialtat suprema entre tots els membres d'un govern tripartit, per la màxima confiança entre ells i per la il·lusió que fa poder sentir-se protagonista de la transformació d'un municipi abandonat de dalt a baix durant dotze llargs anys de governs socialistes amb la sra. teresa Padrós al capdavant.

No em tornaré a repetir en fer llistats de l'obra executada. Però, només cal veure el centre de vianants, la modernització a tots els efectes de l'ajuntament, com a infrastructura i com a funcionament i organització. què dir de la transformació de dalt a baix de l'organització, estructura i funcionament de la Policia Local, la gran aposta, com mai fins ara s'havia fet, per la seguretat al municipi. El nou Centre d'Assistència Primària, la rambla Pere Pou i la seva continuació ara per Isaac Peral, el transport urbà i interurbà cap a Sabadell, barcelona i Mollet, els arranjaments de carrers, claveguerams, voreres, senyalitzacions, pintats de carrers, creació de zones Wi-fi..., i un llarg etcètera que ja tindrem temps de resumir al llarg de les properes setmanes.

aquest divendres gaudirem de la presència del Conseller de Salut, l'Honorable Sr. Boi ruiz; diumenge del conseller d'Interior, l'Honorable Felip Puig per fer la visita a la nova Comisaria poques setmanes abans de la seva definitiva posada en funcionament....

Ara toca, com tant bé ha fet aquesta nit la Mercè, explicar la feina feta, acostar-la a la gent, gaudir-la i, en definitiva treballar perquè això no pari, perquè, com farem en el proper ple, aprovar l'adjudicació definitiva per a la construcció d'un complex municipal esportiu amb piscina coberta, per poder tenir una adequada i digna biblioteca municipal, per seguir essent exemple de sostenibilitat, mobilitat segura, Seguretat ciutadana, participació de la gent. fer que les persones sentin el poble com a propi malgrat en molts casos haver vingut d'altres indrets, com la pròpia alcaldessa.

Només em resta felicitar-te Mercè per la teva implicació i la teva capacitat de diàleg i consens, havent aconseguit mantenir unit un grup divers de persones amb ideologies diferents però amb l'únic objectiu de posar al dia un poble que des de començaments dels anys noranta poc havia avançat i evolucionat pel que fa a l'atenció i implicació dels ciutadans en la cosa comú!