dimecres, 7 de desembre del 2011

TEMA TANCAT

Llegeixo a la pàgina 26 i en l'apartat d'informacions diverses del Palau Informatiu d'aquest mes de desembre, tota la informació relativa a la polèmica creada a ran de les paraules de la Sra. Padrós en el discurs institucional del dia de la festivitat de la Policia Local.

Observo com a diferència d'altres que s'autoproclamen independents, (dime de lo que presumes y te diré de lo que careces), explica d'una forma detallada i totalment descriptiva la crisi política generada al respecte. El que fa el Palau Informatiu és descriure amb detall, amb objectivitat, imparcialitat i seriositat els fets; de tal manera que comença reproduïnt la conversa mantinguda amb l'amic Armengol en l'apunt del passat 18 de maig, per després exposar les paraules de la Sra. Padrós en el dia de la Policia Local i tot el que això ens ha obligat a fer als diferents grups polítics municipals amb posterioritat. Cal dir, que, també amb aquest mateix rigor i professionalitat va actuar ràdio Palau en el seu informatiu del passat dia 28 d'octubre.

Aclarida doncs, tota la situació generada, efectuades ja totes les actuacions al meu abast així com de la resta de formacions polítiques a l'oposició municipal perquè no es tornin a produir situacions de linxament personal com les ocorregudes, havent perdonat tots els atacs personals rebuts, i, sobre tot, mirant de treballar per un futur millor per a tots i no malgastar esforços en conflictes que no ens porten enlloc; he volgut, com en d'altres ocasions ja he fet, mirar d'evitar que aquest blog serveixi per alimentar el morbo en cap sentit, i per això he procedit a eliminar definitivament l'apunt del 18 de maig que tantes ires va desfermar en la nostra alcaldessa.

aquest blog vol informar de les activitats meves com a regidor, les del grup municipal de Convergència i Unió al nostre ajuntament del que en sóc el seu portaveu, així com oferir opinions polítiques que considero d'interès a les moltíssimes persones que el visiteu de forma habitual. No vol dir això, que com a grup principal de l'oposició al consistori deixem d'actuar amb totes les nostres forces per tal de contribuir a la millor governança del municipi i, si cal, denunciar i actuar contra tot allò que considerem perjudicial pel poble de Palau-solità i Plegamans.

Per acabar vull donar les gràcies molt sincerament a totes les persones, ciutadans, entitats, policies locals, mossos d'esquadra, etc, que d'una forma molt però que molt emotiva m'heu expressat el vostre suport. tots estem per treballar i per millorar les condicions de vida de la gent d'aquest poble i no haver-nos d'entretenir més en polèmiques absurdes que no fan altra cosa que alimentar allò que tant ens van prometre ara fa sis mesos que acabarien: la crispació política!