dimecres, 8 de juliol del 2015

COMUNICAT DE L'EXECUTIVA LOCAL D'UDC A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

COMUNICAT DEL COMITÈ EXECUTIU LOCAL D'UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

 

El Comitè Executiu Local de Palau-solità i Plegamans s'ha reunit avui amb caràcter d'urgència per analitzar els fets que han tingut lloc al nostre partit des de la consulta del passat 14 de Juny.

 

 Fem les següents,

 

CONSIDERACIONS

 

1-. Tot i considerant que la pregunta que ens va presentar el nostre secretari general, Ramon Espadaler, era enganyosa i suposava entregar un xec en blanc a la direcció; vam decidir participar demanant un NO que es traduïa en un SÍ a la independència de Catalunya.

 

2-. Com a militants d'Unió Democràtica de Catalunya, no podem separar l'eix nacional de l'eix social, per aquest motiu ens vam adherir a la plataforma Hereus UDC 1931 des de la que se'ns va donar l'opció de defensar el nostre model de societat i no renunciar a la defensa de la independència de Catalunya.

 

3-. Les eleccions del proper 27 de setembre entenem que tenen un caràcter plebiscitari i, per tant, han de servir per saber exactament el número de Catalans que desitgen la independència de Catalunya. D'aquesta manera no podem donar suport a un partit que els seus vots no seran comptats com un Sí a la INDEPENDÈNCIA.

 

4-. D'aquesta manera, també us anunciem que el proper 27 de setembre donarem suport al President Mas en el seu intent de fer una llista de confluència i transversal, treballant per a que sigui aquesta la llista més votada.

 

5-. Tanmateix  ens solidaritzem i donem suport als membres del comitè de Govern que han estat expedientats i, així mateix, censurem les  maneres de fer de  la direcció que han actuat amb una manca absoluta de diàleg i de democràcia.

 

            Per tot l'anterior,

 

ACORDEM

 

ÚNIC-. DISSOLDRE per unanimitat el Comitè Executiu Local de Palau-solità i Plegamans i adherir-nos a la Plataforma HereusUDC1931 per donar recolzament al President Mas i al procés d'independència de Catalunya.

 

A Palau-solità i Plegamans, 7 de juliol de 2015

 




This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com