dimecres, 1 de juliol del 2015

TRET DE SORTIDA AL NOU MANDAT MUNICIPAL 2015/2019

Ahir va tenir lloc el Ple extraordinari que, popularment es coneix com el ple del cartipàs municipal. És el plenari on s'acorda tot el funcionament i periodes de sessions dels diferents òrgans col·legiats: Plens, comissions informatives, junta de govern local, junta de portaveus, comissió interàrees..., també s'anomenen els representants als consells municipals i òrgans supramunicipals..., es determina el règim de dedicació de determinats regidors i la seva retribució, i un llarg etcètera que, en definitiva, el que suposa és la concreció de tot l'orgganigrama i estructura municipal que ha de regir el funcionament del consistori palauenc i plegamaní durant el mandat que ara comença.
 
Abans però, permeteu-me un record per qui fou regidor del nostre Ajuntament durant diverses legislatures, com la que just s'ha acabat que no va poder finalitzar per una malaltia sobrevinguda. Parlo d'en Joan Segrelles Grau, qui ens ha deixat la passada nit. I és que, és en moments com aquests quan cal valorar en gran manera l'importància de la Política, la Democràcia i les persones que, malgrat tot el que ens ve al damunt, opptem per oferir el nostre servei al poble durant uns anys de la nostra vida. Ell, des de el seu PSC també ho va fer, defensant els seus ideals, i cal dir-ho: des del seu convençut Valencianisme. Ara tots pensem en aquelles discrepàncies pròpies del més que saludable debat polític, però també recordant aquells moments de convivència en tota mena de trobades i events on parlàvem de tot menys del que sabiem que ens separava. DESCANSA EN PAU COMPANY JOAN!
 
Amb aquesta sotragada de darrera hora no em ve massa de gust entrar en determinades situacions o intervencions d'alguns dels representants de l'actual oposició al consistori. Ho deixarem per una altra ocasió. Sí que, en canvi, vull resumir-vos com ha quedat repartit el Cartipàs municipal pel que fa a les àrees de gestió delegades als tres regidors/es de CiU.
 
La regidora Laura Navarro ha estat nomenada Cinquena Tinent d'Alcalde d'Empresa i Ocupació, així com regidora de les àrees d'Empresa, Ocupació, Manteniment d'edificis i Projectes. Al regidor Jordi Pujol li han estat atribuïdes les àrees de Cultura i Patrimoni. I, pel que fa a mi, he estat nomenat Segon Tinent d'Alcalde d'Acció Social, i regidor de Serveis Socials, Voluntariat, Comerç i Turisme.
 
Un cop formalitzats els nomenaments a través de la celebració del Ple d'ahir, ara toca posar-nos a la feina! Toca conèixer bé el terreny, conèixer al personal de cadascuna de les nostres àrees i establir la nostra pròpia dinàmica de treball, a fi que, el més aviat possible, es comencin a concretar resultats. Amb tot, cal tenir en compte, que el Pressupost d'enguany és el que és, que les directrius estan donades i que la nostra tasca haurà de posar l'accent en supervisar el seu estricte compliment. Arribat el mes de setembre iniciarem el treball de preparació del Pressupost municipal per a l'any vinent, on sí s'hauran de començar a evidenciar les nostres propostes d'acord amb els compromisos electorals, l'acord d'investidura amb el PSC, Ganemos Palau i qui es vulgui afegir a aquells acords en els termes i condicions en el seu dia subscrits, així com amb el Pla de Govern que caldrà redactar durant els propers mesos.
 
Per no allargar-me tant en aquest primer post del mandat, només voldria referir-me a la denominació del Grup municipal de CiU. Coneixeu, gairebé tant com jo mateix, la crisi existent en el sí de la "extinta" Federació de Convergència i Unió. No sabem com acabarà, existint o no, UDC al nostre poble. De moment però, teninnt en compte que a les passades eleccions municipals vam concórrer sota les sigles de CiU, seguirem mantenint la denominació de Grup municipal de Convergència i Unió. En les properes setmanes o mesos, fins i tot, potser dies, es poden produir canvis en aquest sentit, i sobre el que us aniré informant puntualment.
 
Esperem doncs, que la nostra nova tasca i dedicació al poble de Palau-solità i Plegamans sigui profitosa i exitosa dins d'un nou consistori tant fragmentat i divers com el sorgit de les eleccions del 24 de maig passat.
 
Necessitarem, ja no el vostre recolzament, que també, sino les vostres opinions, comentaris i sugeriments. Volem treballar pel poble, i seguir pensant en el lema que va abanderar la nostra campanya: ESTIMAR EL POBLE, GOVERNAR BÉ!



El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com