dissabte, 24 de setembre del 2016

ACTE OBERT EL PROPER DILLUNS A CAN CORTÈS, PER PRESENTAR UN ACORD PER POTENCIAR EL COMERÇ LOCAL

Acte obert el proper dilluns per presentar un acord per potenciar el comerç local

 

La sessió servirà perquè l'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Sabadell signin un conveni de col·laboració

 

Dilluns vinent, 26 de setembre, té lloc un acte de presentació de l'acord a què han arribat l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la Cambra de Comerç de Sabadell per potenciar el comerç local.

 

L'acte se celebrarà a les 21.00h, a la Masia de Can Cortès. L'Ajuntament hi ha convidat a tots els comerços del municipi, si bé és obert a tota la ciutadania que hi tingui interès.

 

Entre altres temes, s'explicarà la diagnosi que la Cambra de Comerç realitzarà a 20 comerços de la vila de forma gratuïta perquè estan subvencionades per fons FEDER i pel ministeri d'Economia i Competitivitat. Cada diagnosi està valorada en 1.200€.

 

També s'abordarà un estudi que farà la mateixa Cambra de Comerç de Sabadell per analitzar el potencial i les mancances del sector comercial al municipi. L'enfoc inclourà aspectes com la contextualització territorial, la demanda, l'atractivitat, l'oferta, les potencialitats, debilitats, oportunitats i mancances... Tot plegat es recull en un conveni que signaran ambdues parts en el mateix acte del proper dilluns.

 




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com