divendres, 9 de setembre del 2016

MANIFEST DELS VOSTRES REGIDORS LAURA, JAUME I JORDI AL GOVERN DE L'AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS, AMB MOTIU DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

 

Ens tornem a trobar, de bell nou i en un onze de setembre, per celebrar la nostra Diada, la Diada Nacional de Catalunya.

Som un poble combatiu, l'objectiu final és a tocar i per això cal seguir fent història:

 

-        El setembre del 2012, dos milions de persones ens vam manifestar al centre de Barcelona, per fer de "Catalunya, un nou Estat d'Europa".

 

-        El 2013, en fer la "Via catalana": 400 quilòmetres, des del Pertús fins a Alcanar.

 

-        Un any després, el 2014, amb dos milions i mig de catalans i catalanes fent una immensa "Ve baixa" d'onze quilòmetres, formant una gegant senyera i reclamant voluntat, per poder votar i arribar a la victòria.

 

-        També l'any passat, el 2015, dos milions de persones vam celebrar la "Via lliure a la República catalana", omplint tota l'avinguda Meridiana, fins a arribar al Parlament de Catalunya, apuntant cap a la nostra llibertat.

 

-        I en totes i cadascuna d'aquestes concentracions, hi hem estat presents els Vostres Regidors, Laura, Jaume i Jordi, actuals regidors per Demòcrates de Catalunya i Partit Demòcrata Català, al Govern de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

 

-        Els ciutadans i ciutadanes hem mostrat repetidament per la via de la democràcia que cal trencar amb Espanya i avançar cap a un nou Estat d'Europa. El 9 de novembre de 2014 amb la consulta sobre la independència del nostre país 2.300.000 persones vam acudir a les urnes tot i les amenaces i la por per part de l'Estat espanyol. I és que l'Estat no ha tingut voluntat de diàleg sinó que ha actuat a cop d'impugnacions, suspensions i guerra bruta amb la voluntat d'anul·lar-nos.

Fa molt temps que hi som. És cert.

Comencem a acusar la fatiga. També.

Hi ha moments de dubte. Teniu raó.

Però els somriures, al final, sempre guanyen. Perquè és més forta la nostra il·lusió que la por. És més poderosa la nostra convicció que els dubtes. És més decisiu el nostre país en moviment que un Estat caduc. Ho vam veure el 27 de setembre de 2015, ara fa menys d'un any, amb les eleccions plebiscitàries al Parlament quan les forces independentistes vam guanyar. I amb elles, un encàrrec: portar Catalunya a les portes de la independència.

Nosaltres, des del Ajuntament, des d'on intentem fer el millor dels possibles per garantir una vida digna als nostres conciutadans; per fer del nostre poble, un indret amb oportunitats; estant al costat de la gent i a peu de carrer. I no n'hi ha cap de més important: la vida de les persones i la seva dignitat. Això ho volem defensar des del nostre municipi per arribar a tots els ciutadans de Palau-solità i Plegamans.

 

Enguany, estem convocats a un Onze de Setembre diferent del d'altres anys, per primera vegada a la història, tenim el Parlament amb una majoria independentista i el Govern de la Generalitat amb un mandat clar i un full de ruta definit per assolir la independència.

 

Aquest any cal tornar a sortir al carrer, a la Festa de la Llibertat, des de Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona. Cal anar-hi per fer els nostres somnis i anhels realitat. I cal ser-hi per donar suport al Parlament de Catalunya, al President i al Govern de Catalunya perquè puguin defensar amb fermesa la voluntat del poble de Catalunya.

 

Perquè no podem permetre que l'Estat espanyol continuï menyspreant-nos. I recollint les paraules del President de la Generalitat, Carles Puigdemont en el discurs d'investidura: "No són èpoques per covards, per temorosos ni per fluixos de cames".

I perquè des del món municipal estem al servei d'una causa invencible: el benestar i la dignitat de les persones i la independència de Catalunya.

 

Visca Catalunya lliure!

 

Palau-solità i Plegamans, Setembre 2016.

 

 

Laura Navarro Ceballos

 

 

Jordi Pujol Lozano

 

 

Jaume Oliveras Malla

 




Avast logo

El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com