divendres, 3 de juliol del 2009

SEGUIM MILLORANT ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ MUNICIPALS

Es reactiva el servei de newsletter

Després d’una parada tècnica d’unes setmanes, s’ha reactivat el servei de newsletter de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. El servei s’ha millorat oferint més noticies locals i actes culturals.

Fa prop d’un mes que la regidoria de comunicació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va presentar la nova pàgina web municipal. Entre altres característiques, el nou portal s’ha concebut per donar resposta a les demandes dels ciutadans i ciutadanes del municipi. S’hi pot trobar la informació més destacada del municipi, així com els diferents serveis que ofereix l’administració local. A banda, permet utilitzar la nova eina amb recursos 2.0 que faciliten la comunicació entre el ciutadà i l’Ajuntament.

Després d’uns dies de prova també s’ha posat en marxa el nou servei de newsletter. Una aplicació que ofereix informació setmanal de l’actualitat del municipi i alhora informa dels diferents actes culturals que s’han programat.

Aquelles persones que estiguin interessades en rebre informació local via el newsletter de l’Ajuntament només han d’inscriure’s al servei. Cal dirigir-se a l’apartat actualitat de la pàgina web www.palauplegamans.cat, accedir a Newsletter, omplir el formulari i enviar-lo. Automàticament l’usuari rebrà la informació setmanalment.