dimecres, 17 de febrer del 2010

AL SERVEI DELS I LES NOSTRES JOVES


L’Espai Jove l’Escorxador posa en marxa una nova pàgina web

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa un nou portal web dedicat íntegrament als joves del municipi. El nou portal ha estat elaborat conjuntament amb els diferents representants de les entitats juvenils dels municipi.

La nova pàgina web www.espaijoveescorxador.cat, s’ha dissenyat pensant en les necessitats del jovent. Per tant, incorpora diversos aspectes relacionats amb la participació, com espais de debat i la possibilitat de penjar arxius multimèdia. “Creiem que és bàsic que els joves tinguin un espai on trobar la informació i els serveis enfocats als joves, ja sigui per part de l’Ajuntament i de les entitats”, apunta Jaume Oliveras, regidor de Comunicació i de Joventut.

La pàgina s’estructura en tres grans eixos: d’una banda, a l’apartat Espai Jove Escorxador hi podem trobar la informació relacionada amb l’equipament, la seva cogestió (entre la regidoria de Joventut, les entitats juvenils i els joves a títol individual), a més d’altres prestacions. L’apartat Regidoria de Joventut, incorpora tota la informació relacionada amb les polítiques de joventut que es fan des de l’Ajuntament, així com les notícies, l’agenda cultural i de tallers i tots els projectes que es desenvolupen dins l’àmbit de joventut.

“Ara, tenim una web feta, dissenyada pels joves i adreçada a joves ” explica Elena Maya, tècnica de joventut de l’Espai Jove l’Escorxador. Finalment, el lloc web inclou pàgines dedicades íntegrament a les entitats juvenils, on es pot trobar informació de cadascuna d’elles, contactar-hi i on podran penjar fotografies, suscitar debats...

La pàgina web www.espaijoveescorxador.cat s’ha dissenyat amb la col•laboració i les necessitats dels joves i les entitats del municipi, per la qual cosa “s’espera que atregui l’interès dels joves i que puguin treure’n el màxim profit”, conclou el regidor Jaume Oliveras.