divendres, 6 de maig del 2011

ARA JA HO PUC DIR: A PALAU VOTA CONVERGÈNCIA I UNIÓ, VOTA MERCÈ PLA!


CiU Palau comença la campanya amb el convenciment que és la única força política capaç de continuar amb el canvi que ha experimentat Palau-solità i Plegamans en aquests darrers 4 anys.



Mercè Pla, cap de llista de CiU a Palau-solità i Plegamans, acompanyada de militants de CiU, va ser l’encarregada de penjar el primer cartell que escenifica el tret de sortida de la campanya electoral que s’allargarà fins el proper 22 de maig. Per Mercè Pla, aquestes eleccions són crucials per decidir si volem continuar amb la transformació o ens volem tornar enrere com fa 4 anys. Mercè Pla, és conscient que ha de governar per a tots els ciutadans i ciutadanes de Palau-solità i Plegamans, i per tant, demana el suport de tots per aconseguir dur a terme els projectes de CIU. “Els ciutadans han ser conscients que si hi ha un canvi de govern, projectes importants per al poble com la Piscina poden quedar parats, ja que altres formacions polítiques ja han manifestat la seva oposició”.



Debat promogut per Salvem el poble

Prèviament a l’enganxada de cartells, la candidata de CiU, va participar en el debat de candidats que havia organitzat la Plataforma Salvem el Poble en matèria de territori. En les seves intervencions, Pla va deixar clar que CiU té un projecte de futur sòlid per al municipi. En aquest sentit, va recordar que l’actual govern ha mantingut constants reunions amb la resta de forces polítiques de l’oposició per tal de tirar el POUM endavant. “Un POUM que resoldrà problemes del passat i crearà un horitzó de futur”, assegurava Pla.



Pel que fa a la mobilitat i concretament a la construcció del Quart Cinturó, Mercè Pla, va recordar que aquesta infraestructura la paga l’Estat i per tant, “el que hem de fer és que ens permetin gestionar els diners per fer la infraestructura que a nosaltres ens convingui”. Per Pla, és molt important que s’escoltin les demandes dels pobles alhora de fer infraestructures d’aquestes característiques.



Un dels actes principals de campanya es durà a terme demà dissabte a les 19h a la Plaça de la Vila, on és previst que Mercè Pla faci la presentació del programa electoral.