dilluns, 16 de maig del 2011

DIVENDRES PASSAT: ACTE CENTRAL DE CAMPANYA AMB EL PRESIDENT PUJOL


Pujol i Ferrusola donen suport a Mercè Pla



Mercè Pla, candidata de Convergència i Unió a Palau-solità i Plegamans va celebrar el passat divendres l'acte principal de campanya amb el suport de l'ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol i la seva dona, Marta Ferrusola.



Més de 180 persones es van aplegar en un agradable sopar que va tenir lloc al restaurant can sidro, per donar suport a la candidata de CiU, qui va agrair el recolzament a totes les persones que l'acompanyaven. "El nostre objectiu serà continuar treballant per tots els ciutadans de Palau com ho hem fet fins ara" assegurava Mercè Pla, qui va esperonar als assistents a votar CiU per continuar transformant el municipi com en els darrers 4 anys. En aquest sentit, Mercè Pla va explicar als assistents que CiU vol impulsar projectes cabdals pel municipi com són la Piscina o la Biblioteca, per continuar oferint els serveis que els palauencs més reclamen.



Per la seva banda, el President Pujol va assegurar que seria molt bo que a l'Ajuntament de Palau segueixi liderat per la Mercè Pla, doncs el govern de la Generalitat podrà tirar endavant el país si compta amb Ajuntaments com els de Palau. De la crisi econòmica no ens en sortirem sinó treballem tots plegats en una mateixa direcció.



Finalment, la intervenció de la Sr. Marta Ferrusola va ser la que va esperonar als assistents a votar a Mercè Pla, ja que la candidata és una persona que s'estima per sobre de tot el seu poble i el seu país. "Cal que persones com la Mercè segueixin al capdavant d'un Ajuntament, per tal que Palau-solità i Plegamans continuï el camí per ser un poble de referència al Vallès”.