dissabte, 7 de setembre del 2013

PA AMB TOMÀQUET 2013: TONI CASTELLÀ AMB CiU DE PALAU!

Enguany, en lloc de celebrar el tradicional Pa amb Tomàquet que CiU organitza cada any als jardins de la masia de can Cortès amb motiu de la nostra Diada Nacional a la vigília del dia 11, per diferents raons vam considerar que seria bo portar-lo a terme el divendres dia 6. I és que, són moltes les persones que el proper dimarts ja es desplaçaran al lloc on els ha tocat formar la Cadena humana per la Independència, i potser, també d'aquesta manera es pot participar en alguna iniciativa que es pugui acabar organitzant al nostre municipi.
 
La veritat és que, al trobar-nos tant recent acabada la Festa Major, amb la conseqüent ressaca de molts dels participants més actius, vam pensar que, potser no aconseguiriem una assistència de persones tant nombrosa com ve essent habitual. Però, no. Resulta que vam tornar a superar amb escreix la centena de persones al sopar, i malgrat que el temps ens va voler espantar durant la tarda, al final vam gaudir d'una vetllada inoblidable i d'una intervenció estelar del nostre convidat, Toni Castellà, així com d'un col·loqui ric i ple d'al·lusions a la realitat catalana actual així com a l'independentisme clar i decidit tant de Convergència com d'Unió a Palau-solità i Plegamans.
 
Com sabeu, en Toni Castellà és el secretari d'Universitats i Recerca del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Una persona que, essent membre del Comitè de Govern d'UDC mai ha amagat les seves conviccions independentistes, i per això va voler abundar en la seva intervenció sobre les seves àrees de competència relacionades amb el que ha de comportar que Catalunya es constitueixi en un nou estat d'Europa.
 
Com cada any també, vaig intervenir, en tant que Portaveu del Grup municipal de CiU al nostre Ajuntament, i vaig limitar-me a fer un resum sobre les diverses iniciatives, propostes i mocions que, juntament amb ERC, hem portat al Ple municipal. Des de la no aprovada adhessió a l'AMI, passant per la Declaració d'Independència, la de Sobirania, la reprovació a la Sra. Llanos de Luna, la, també desestimada declaració de Sobirania fiscal amb l'intenció que s'ingressessin els nostres impostos a la Hisenda catalana, així com la, sí aprovada adhessió al Pacte nacional pel dret a decidir del passat mes de juliol. No em vaig entretenir en altres aspectes, com l'actual elaboració de les Al·legacions que CiU presentarà al POUM, però sí en alguns aspectes curiosos que ben aviat comentaré sobre el POUM aprovat inicialment.
 
En definitiva, un altre Pa amb Tomàquet exitós, en el que ha tornat a respondre la nostra militància i els nostres simpatitzants. Tot plegat ens anima a seguir treballant pel poble de Palau-solità i Plegamans així com pel país. Tot fa preveure un futur molt engrescador en el que volem retornar a la gent tot allò que ens està demostrant dia a dia, tant al carrer com en l'assistència als actes que venim organitzant!