dijous, 16 d’abril del 2015

CiU DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS APOSTA PER L'EXPERIÈNCIA, LA RENOVACIÓ I LA REGENERACIÓ POLÍTICA EN LA CONFECCIÓ DE LES LLISTES


 

NOTA DE PREMSA

 

CiU Palau aposta per l'experiència, la renovació i la regeneració política en la confecció de les llistes

 

- Ho té tot apunt per afrontar les properes eleccions municipals del 24 de maig

 

 

Jaume Oliveras ha realitzat una aposta molt clara i decidida per la Renovació i la Regeneració política, incloent a la candidatura de CiU, persones amb experiència com el propi cap de llista, Jaume Oliveras, i noves incorporacions de persones vinculades a camps i activitats molt diverses, així com també d'altres de gran implicació en la vida cultural i associativa de la vila.

 

El proper 27 d'abril a les 20h. a Can Cortès serà el dia en que es farà l'acte oficial de proclamació del candidat i també es presentarà la llista completa de la federació. Una llista, encapçalada per Jaume Oliveras i precedida per noms com Jordi Pujol o Laura Navarro i l'actual regidor Enric Feitó. "És una llista pensada per governar el municipi. Cal gent preparada per tornar a posar ordre a Palau" explica el cap de llista de CiU a Palau, Jaume Oliveras.

 

Així, la composició dels deu primers llocs de la llista és la següent:

 

Jaume Oliveras Malla

Jordi Pujol Lozano.

Laura Navarro Ceballos.

Enric Feitó López.

Lídia Caparrós Blanch.

Daniel Ruiz Martín.

Sandra Juan Garcia.

Daniel Serrano Miró.

Joan Carol Ventura.

Mireia Riera Grau.

 

Durant pràcticament un any, amb en Jaume Oliveras al capdavant, s'ha mantingut constants contactes amb les diferents entitats, col·lectius i persones del municipi amb l'objectiu de conèixer noves propostes, idees, inquietuds i necessitats, a fi que servissin com a material de gran utilitat per a la confecció d'un programa que estigui d'acord amb el que realment preocupa a la gent del poble.

 

S'ha constituït un Consell Assessor, format per tots els regidors/es que CiU ha obtingut durant els més de trenta-cinc anys de Democràcia al nostre Ajuntament, els quals han pogut fer les seves aportacions en base a la gran experiència acumulada tant en els diferents governs municipals com a l'oposició. També s'ha activat una aplicació via dispositius mòbils (CiU Palau Plegamans) que serveix per mantenir un contacte directe amb la ciutadania, fer i rebre propostes Així com informar de primera mà de l'activitat de la formació a Palau-solità i Plegamans.

 

L'acte oficial de la presentació de la llista es farà el proper dia 27 a Can Cortes a les 20h i comptarà amb la presència d'en Jordi Turull, President del Grup Parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya, i l'Antoni Castellà, Secretari d'Universitats i Recerca de la Generalitat.

-- 
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com