dijous, 23 d’abril de 2015

EL MEU COMPROMÍS COM ALCALDABLE I EL DE CiU, AMB EL FULL DE RUTA CAP A LA INDEPENDÈNCIA

Aquesta tarda, a la paradeta que l'ANC tenia a la Fira de Sant Jordi de Palau-solità i Plegamans, he signat el compromís (perquè ningú en tingui cap dubte) amb l'ANC expressant la meva conformitat i la de tota la candidatura de CiU, amb el Full de Ruta cap a la Independència, amb totes les seves conseqüències.
 
El reprodueixo íntegre a continuació:

 

ELS AJUNTAMENTS PER LA INDEPENDÈNCIA

Compromís de les candidatures que concorren a les eleccions municipals del 24/05/2015

 

En JAUME OLIVERAS MALLA, en representació de la candidatura de CONVERGÈNCIA I UNIÓ, (CiU),del municipi de Palau-solità i Plegamans, és conscient del repte políticament transcendent que viu el país arran del procés per constituir un nou Estat independent per a Catalunya. També és sabedor del paper especialment important que hi tenen els municipis, així com de la necessitat d'impulsar des dels ajuntaments les accions que corresponguin per continuar donant fortalesa, legitimitat i suport al procés que ens ha de portar a la constitució de la República catalana com a Estat independent. Per això, els/les integrants d'aquesta candidatura, en el cas de ser elegits com a regidors/es i alcalde del nostre ajuntament, ens comprometem a:

 

1) Proposar al primer Ple municipal ordinari l'adhesió o continuïtat del nostre ajuntament a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i a tenir-hi un paper actiu.

 

2) Promoure campanyes des del nostre grup municipal per contribuir a fer que les eleccions al Parlament del 27 de setembre tinguin un clar sentit plebiscitari i que les guanyin les forces que incloguin el full de ruta cap a la constitució d'un Estat independent en el seu programa.

 

3) Assumir que, en el cas que les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre configurin una majoria independentista al Parlament, proposarem que el nostre ajuntament, amb el seu alcalde o alcaldessa al capdavant, es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l'Estat català, superant, si cal, totes les traves que hi puguin posar els poders de l'Estat espanyol.

 

4) Proposar que l'alcalde o alcaldessa, com a màxima autoritat i representant legítim de tots els veïns/es del municipi, participi a l'Assemblea de Càrrecs Electes que es constituirà en el cas que les institucions espanyoles intervinguessin o suprimissin les institucions catalanes d'autogovern., Aquesta Assemblea estarà formada pel President de la Generalitat, els diputats del Parlament de Catalunya i els representants dels municipis de Catalunya amb l'objectiu d'assumir la governació de Catalunya, donant així continuïtat al procés i garantint-ne la màxima legitimitat democràtica i institucional.

 

5) Facilitar l'elecció com alcalde o alcaldessa del cap d'una de les llistes que incloguin aquests punts, tot promovent un govern municipal de majoria independentista.

 

Palau-solità i Plegamans, 23 d'abril de 2015.

 

 

 

Jaume Oliveras Malla

Cap de Llista de Convergència i Unió

 
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com