dimecres, 29 d’abril del 2015

ES DESBORDA CAN CORTÈS PER L'ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA DE CiU!


 
NOTA DE PREMSA CIU PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

Oliveras: "Volem un autèntic canvi a Palau-solità i Plegamans"

 

L'auditori de Can Cortès va ser l'escenari ahir al vespre de la presentació oficial de Jaume Oliveras com a cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Oliveras es presenta amb la voluntat d'aconseguir un canvi autèntic en la manera de governar Palau-solità i Plegamans.

 

Sota la premissa de "estimar el poble, governar bé", Oliveras va explicar a les més de 150 persones assistents a l'acte, que el seu objectiu és fer un pla d'atac per fer front a les necessitats socials. "El nostre repte ha de ser el de prioritzar a les persones. Si ho fem, ens en sortirem" va apuntar Oliveras, qui va destacar també que es vol potenciar al comerç com un autèntic motor econòmic del municipi i que es vol donar veu a tot el teixit associatiu del poble.

 

L'acte va servir també per presentar a les persones que formaran la llista de CiU. En aquest sentit, Oliveras va destacar l'esforç de renovació i regeneració que s'ha fet respecte les passades eleccions. "Hem incorporat bones i noves persones que tenen una gran il·lusió per treballar pel seu municipi. Així, Jaume Oliveras va assegurar que totes les persones que hi ha a la llista compleixen els principis bàsics de la candidatura, que són "Humilitat, generositat, valentia i persistència". Sense aquests requisits no aconseguirem fer de Palau-solità i Plegamans un poble de qualitat i referent a la comarca.

 

L'acte va comptar amb la presència del portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull i el secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà. Tots dos van coincidir a elogiar la figura del candidat de CiU i el van esperonar a treballar fort per tornar a aconseguir l'alcaldia de Palau-solità i Plegamans.

 

També hi van assistir la cap comarcal de CDC, Núria Colomé i el cap comarcal d'Unió, Xavier Amador a banda de diferents electes locals de la comarca. 


 



El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com