divendres, 24 d’abril del 2015

SOBRE LA SIGNATURA DE COMPROMÍS AMB EL FULL DE RUTA



NOTA DE PREMSA

 

L'alcaldable de CiU, Jaume Oliveras, signa amb l'ANC el seu compromís i el de tota la candidatura amb el Full de Ruta cap a la Independència

 

- Avui assistirà com Alcaldable a l'acte del Palau Sant Jordi

 

Ahir Diada de Sant Jordi, l'alcaldable de CiU a Palau-solità i Plegamans, Jaume Oliveras, va signar el document comprometent-se a cinc punts clars pel cas de ser escollit alcalde. Cinc punts que es resumeixen en: l'adhesió a l'AMI, treballar de forma activa pel caràcter plebiscitari de les eleccions del proper 27 de setembre, restar al costat del Parlament i del President de la Generalitat si, de les eleccions del 27S en sorgeix una majoria sobiranista, constituir-se en Assemblea de càrrecs electes en el cas que el govern espanyol suspengués les institucions de govern catalanes i prioritzar un govern municipal amb les altres forces independentistes.

 

Així, amb aquesta claredat i contundència, en Jaume Oliveras va signar ahir el document a la paradeta que l'ANC tenia instal·lada a la Fira de llibres i roses de Palau-solità i Plegamans, acompanyat de la Presidenta de l'ANC al municipi, Núria Broto, i multitud de persones que s'hi van voler sumar.

 

D'altra banda, també com Alcaldable de CiU, en Jaume Oliveras assistirà a l'acte del Palau Sant Jordi organitzat per l'ANC, Òmnium Cultural i l'AMI sota el lema "Tornen les urnes".

 

D'aquesta manera, tant des de Convergència com des d'Unió a Palau-solità i Plegamans, es vol deixar clara la posició de la Federació de CiU i el seu alcaldable en relació al full de ruta cap a la Independència subscrit entre les entitats sobiranistes, CDC i ERC.

 

Palau-solità i Plegamans, 24 d'abril de 2015.



 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com