dimarts, 14 d’abril del 2015

I FINS AQUÍ L'OPOSICIÓ QUE TOT GOVERN VOLDRIA!

Ho dic perquè, des del primer dia de la legislatura que ara s'acaba, vam prometre treballar amb total respecte, amb lleialtat, deixant fer a qui governa, fent propostes sempre en positiu... I, hem arribat al final, i aquesta ha estat la nostra actitud, aquest el nostre taranà i aquí tenim els resultats!
 
Com d'orgullós n'estic d'haver acabat amb l'atac constant a l'adversari polític com a forma de funcionar. Com de content m'en sento d'haver liderat una oposició sense crispació. Una oposició que, al contrari de la que vam patir nosaltres, no s'ha basat en la mentida constant, en l'atac personal, en els blocs anònims que tant i tant mal van arribar a fer. I és que, un dia d'aquests, us faré un repàs exhaustiu de la gran quantitat de mocions i propostes que, al llarg d'aquesta legislatura, hem portat al ple, hem negociat amb tothom i han resultat aprovades. I no parlo només de mocions de caràcter polític, (d'aquelles que només cerquen la crítica als governs que no són del teu color), sino propostes en benefici i interès de la gent del poble de Palau-solità i Plegamans. I estic en condicions d'afirmar, que això és la primera vegada que passa. I vosaltres direu: "Però, no només CiU ha estat a l'oposició..."? Efectivament! Però sí que l'hem liderada. Hem portat el timó, hem redactat la majoria de les mocions presentades no només per nosaltres, i, en definitiva, hem marcat el pas en aquesta nova manera de fer política que tanta falta feia en un municipi abocat a la crispació des de temps inmemorials.
 
Us imagineu que nosaltres, ara fa quatre anys, haguessim patit un accident pirotècnic en els focs artificials com el que es va produir diumenge al vespre al final del Mercat Medieval? Us imagineu com haurien actuat els socialistes i ICV? Quantes Rodes de premsa, notes de premsa, escrits i denúncies de tota mena haurien sortit a la llum, a poc més d'un mes de les eleccions municipals?
 
Evidentment que, davant d'accidents d'aquest tipus, en els que per sort no ha passat res, més enllà de sis ferits lléus (tres traslladats a l'hospital en ambulància), hem demanat i demanarem tota la informació sobre el Pla d'autoprotecció existent, sobre els informes dels tècnics, els que van fer o no els tècnics municipals, o com va ser l'actuació policial i dels equips d'emergència. Tot això ho demanem. Però, el que segur que no fem, és el que ells sí farien: Soroll, molt soroll i embrutar tant com es pugui només per treure'n un rèdit polític! Doncs, ja ho veieu. Nosaltres deixem fer, deixem que treballin, demanem informació i ja opinarem si és necessari fer-ho quan disposem de tot. Sé que durant el diumenge a la tarda es va produir un encès debat entre diversos sectors de persones o algun col·lectiu sobre la perillositat dels focs i la proximitat de la gent. Però, no toca encara fer valoracions, i ja ho farem quan disposem del necessari per fer-ho.
 
Per cert, després de més de tres anys i mig desfent, no fent pràcticament cap inversió ni actuació, ara hem vist obres, obres i més obres per tot el poble. Sense cap pla d'actuació, de forma improvitzada i amb presses i nervis. Ara hem de presentar no sé quants llibres..., i ara ja es poden fer castells de focs. Recordeu que els van eliminar de la Festa Major perquè, deien, que allò era llençar els diners i millor destinar-ho a les persones necessitades i/o que passen gana. A un mes i poc de les eleccions, ja tornem a tenir focs artificials, però en el Mercat Medieval i sense la tant proclamada participació de les entitats! Ara ja es poden llençar els diners. No us deixeu enredar si us diuen que per la darrera Festa Major ja n'hi van haver. Va ser una donació de Petardos CM, com també ho va ser amb el Trial Indor de Fira Palau.
 
Acabo només fent una referència al llibre presentat ahir sobre els Racons i Espais de Palau-solità i Plegamans. En una primera ullada, hom té la satisfacció d'observar com gran part d'aquests espais, passetjos, etc, van ser creats només amb quatre anys durant la darrera legislatura. De les zones esportives i d'oci, molt més de la meitat també pertanyen a la legislatura passada. Les presses han fet que es deixessin elements, com per exemple, les taules de ping-pong del Parc del Doctor Robert. I les presses també han provocat faltes absolutes de rigor, respecte i sensibilitat històrica, com és el d'anomenar el parc d'en Manuel Carrasco i Formiguera, com el d'en Miquel Carrasco i Formiguera. I és que, les coses, si es fan de pressa i corrents, acaben sortint així!
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com