dilluns, 26 d’octubre del 2015

ACOSTEM LA CULTURA ALS JOVES, I LA FEM CADA COP MÉS ACCESSIBLE A TOTHOM!

El públic jove pot gaudir d'espectacles al Teatre de la Vila per 5€ gràcies al programa Escena 25

 

La propera obra d'Escena 25 és 'Trilogia MozArt', que té lloc el divendres 30 d'octubre

 

El Teatre de la Vila s'ha adherit aquesta temporada al programa Escena 25, que ofereix importants descomptes al joves d'entre 18 i 25 anys per accedir a espectacles de música, dansa, circ i teatre d'arreu de Catalunya. Escena 25 ofereix entrades als joves tant en equipaments públics com privats, a un preu que oscil·la entre els 3 i els 10 euros per entrada.

 

A Palau-solità i Plegamans, poden gaudir d'entrades a 5€ per als següents espectacles:

 

Per obtenir les entrades a preu reduït, els i les joves han de registrar-se a www.escena25.cat. Al mateix web poden seleccionar i reservar els espectacles o concerts als que vulguin anar-hi i comprar les entrades. Han d'imprimir el comprovant i recollir l'entrada a la taquilla del teatre o sala en qüestió. En el cas dels espectacles de Palau-solità i Plegamans, poden recollir l'entrada de forma anticipada a Can Cortès o bé a la mateixa taquilla del Teatre de la Vila abans de l'inici de l'obra.

 

Trilogia Mozart, de Così fan dei Furbi, és la següent obra que es pot veure a Palau-solità i Plegamans amb entrada reduïda del programa Escena 25. Es tracta d'una interpretació molt lliure de la trilogia més famosa de l'òpera: Les bodes de Fígaro, Don Giovanni i Così fan tutte. Els personatges d'aquesta atrevida proposta s'agiten entre els extrems de la tragèdia i la comèdia, travessant la trilogia amb una mirada lúdica i representant la fragilitat de la condició humana. Originalitat desbordant amb els llenguatges de la veu, el gest, la dansa i el mim.

 




El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com