dijous, 1 d’octubre del 2015

I QUÈ GRANS QUE SÓN ELS NOSTRES VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL!

L'Ajuntament i Protecció Civil signen el conveni anual de col·laboració

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació de voluntaris de Protecció Civil han signat el conveni de col·laboració anual en el que s'estableixen, per una banda, els serveis a realitzar per l'entitat i, per l'altra, l'aportació econòmica que atorga el Consistori i que enguany serà de 6.000 euros.

 

L'alcaldessa del municipi i responsable de Seguretat Ciutadana, Teresa Padrós, ha destacat que "Protecció Civil sempre està al nostre costat quan la necessitem, tant en les activitats que s'organitzen al poble com en situacions d'emergència", i ha afegit que "agraeixo la dedicació i la gran feina que fan els voluntaris".

 

El conveni estableix, entre d'altres aspectes, els serveis que ha de realitzar Protecció Civil, i que es divideixen en serveis extraordinaris, emergències i serveis ordinaris. En aquest sentit, destaquen diferents activitats municipals com la cavalcada de Reis, la rua de Carnestoltes, la rua de Sant Isidre, el Mercat Medieval, els actes de Festa Major o Fira Palau, com alguns dels esdeveniments municipals en els que hi participa Protecció Civil. A banda, el conveni també destaca que qualsevol entitat o associació de la vila pot demanar la seva participació sempre i quan l'activitat es realitzi en espais públics i tingui l'aprovació prèvia per part de l'Ajuntament.

 

Per la seva banda, el president de Protecció Civil, Daniel Ruiz, ha manifestat que "al llarg dels últims quatre anys hem tingut alguns problemes per no haver signat el conveni a temps, però ara ens posem al dia i aquest conveni serà renovable cada any".

 

Per cloure la signatura, Jaume Oliveras, regidor de Voluntariat, ha explicat que "es vol donar tot el suport a aquesta i totes les entitats que fomenten el voluntariat". En aquest sentit, ha anunciat la creació del Punt VAC, que es presentarà públicament el proper dimecres 7 d'octubre a les 19.30h a Can Cortès. "Volem incrementar el nombre de voluntaris a tots els nivells del poble, i amb aquest objectiu hem creat el Punt VAC: Voluntariat d'Acció Ciutadana".

 

 




This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com