dijous, 4 de maig del 2017

CONTROLES?

L'exposició 'Controles?' sobre el perill de les drogues arriba a l'espai Jove l'Escorxador

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i concretament l'àrea de Serveis Socials, inaugura el proper dilluns 8 de maig (18h), a l'espai Jove l'Escorxador, l'exposició itinerant de prevenció de drogodependències Controles?. Produïda per la Diputació de Barcelona, la mostra està adreçada a tres col·lectius: adolescents d'entre 12 i 15 anys, joves a partir dels 16 anys, i pares i mares, professionals i adults.

L'objectiu és proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els i les joves treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i les mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles. A més, s'inclouen propostes educatives per als professionals i eines per tal que els pares millorin la comunicació amb els fills al voltant d'aquesta temàtica.

Controles? és una exposició itinerant pels municipis de la demarcació de Barcelona. Des del 2012 ha estat visitada per més de 25.000 persones, de les quals gairebé 19.800 han estat escolars. Aquesta segona edició mostra una actualització dels materials i els continguts per apropar encara més la informació a la ciutadania.

Programa de l'acte de inauguració del 8 de maig

18.00h Trobada a l'Espai Jove l'Escorxador

18.15h Parlaments institucionals

18.30h Visita guiada a l'exposició

18.45h Preguntes i comiat

Assistirà l'alcaldessa, Teresa Padrós, regidors/es i l'equip motor del programa de prevenció de drogues.

Horaris de l'exposició

L'exposició estarà oberta del 8 al 19 de maig de 2017. L'horari de l'exposició serà de dilluns a divendres de 9.30h a 14.30h i de 15.30h a 17h per a visites concertades i de 17h a 19h entrada lliure, exceptuant el dia 8 de maig que es realitzarà l'acte inaugural i el 19 de maig que s'obrirà de 9:30h a 14:30h.

 


Virus-free. www.avast.com