dimecres, 3 de maig del 2017

UN CONVENI EN FAVOR DE TOTS ELS COMERCIANTS DEL POBLE

Conveni entre l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants per impulsar el comerç local

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació de Comerciants de la vila han signat un conveni de col·laboració per a l'organització d'activitats que potenciïn el comerç local. L'acord especifica que podran participar d'aquestes iniciatives tots els comerços del municipi, tant si estan associats com si no.

L'Ajuntament atorga 40.000€ per finançar-ne l'organització. Al document es detallen algunes que han de fer-se, com el Comerç Fest -que té lloc aquest proper cap de setmana-, el Fora Estocs, Black Friday, campanyes de Nadal i Reis, així com xerrades, taules rodones i formacions enfocades a millorar el comerç local i la seva competitivitat.

Teresa Padrós, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, i Montse Flores, presidenta de l'Associació de Comerciants, van signar el conveni ahir a la Casa Consistorial. Van participar de l'acte Jaume Oliveras, tinent d'Alcaldia i regidor de Comerç, i Imma Foz, membre de la junta de l'entitat.

"És necessari donar valor al comerç local i eines perquè evolucioni, es posi al dia i dugui a terme campanyes i ofertes dinamitzadores", va comentar Teresa Padrós després de rubricar el document. L'Alcaldessa va emfatitzar que l'Ajuntament "treballa per a tot el comerç del poble", advocant per la unificació d'esforços i evitar-ne la dispersió.

"El nou format de conveni beneficia a tots els comerços del poble. Poden participar de les activitats tant els que estiguin associats com els que no", va afegir Montse Flores. El model de finançament comporta millores, segons Flores: "Permet fer el pagament als proveïdors de forma més àgil, amb més immediatesa".

Al seu torn, Jaume Oliveras, va destacar els avantatges d'aquest únic conveni per a tot l'any: "Es pot qualificar de moment històric perquè en els darrers anys s'organitzaven actes diferenciats per part de dues entitats". Ara, en fer un únic conveni però amb activitats obertes a tots els comerços, "ja no té sentit que cada entitat organitzi les seves per la seva banda", raonava el regidor.

 

 

Virus-free. www.avast.com