dilluns, 20 d’abril del 2009

FELICITATS A LA REVISTA CULTURAL QU4TRE PINS!


Em va fer molta il·lusió sentir a en Tomàs Castells recordant-se dels diferents Regidors de cultura que han ocupat aquest càrrec des que es va començar a publicar la revista Qu4trepins Quaderns de Cultura.

Jo que vaig ocupar el càrrec de Regidor de Cultura, Joventut i Informació de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans des del juny de l'any 1991 fins a l'abril del 1993, i vaig viure els inicis d'aquesta publicació, vull felicitar de tot cor als seus creadors i editors pel seu gran treball, per l'esforç de mantenir un projecte d'aquesta envergadura, i vull animar-los, amb en Tomàs Castells al capdavant, a seguir amb la mateixa tenacitat com fins ara.

Hi érem la Laura Vallbona, qui em va precedir en el càrrec, en Francesc Vilardell, que em va prendre el relleu, l'amic Antoni Vila i l'actual Regidor de l'àrea en Miquel Truyols.

Gracies a tots.

Divuitè aniversari dels ‘Quaderns Qu4trepins’

Els Quaderns Qu4trepins, dedicats a temes culturals i històrics vinculats a Palau-solità i Plegamans, han celebrat el seu divuitè aniversari amb la inauguració d’una exposició que recull els números publicats durant tots aquests anys. L’exposició també compta amb fotografies i altres documents que han immortalitzat els nombrosos actes organitzats durant tot aquest temps, com els Pa amb tomàquet, unes reeixides trobades amb personatges del món de la cultura que han portat fins a la vila palauenca personalitats com Antoni Bassas o Núria Feliu, entre molts altres.

L’acte central de l’aniversari va comptar amb la presència d’un nombrós públic que va omplir de gom a gom l’Auditori de la Masia de Can Cortès. Aquesta afluència de públic demostra la bona salut amb què compta la publicació així com la valoració que en fa la ciutadania palauenca. Entre el públic també s’hi podien trobar diverses personalitats, com les diferents persones que han ocupat càrrecs públics a l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans al llarg d’aquests 18 anys.

Tomàs Castells, un dels integrants de l’equip dels Quaderns Qu4trepins, va agrair el suport que l’Ajuntament ha donat sempre a la publicació independentment del color polític que ocupés l’alcaldia. Per la seva banda, Mercè Pla, va considerar que “un dels punts més importants que han fet possible l’èxit dels Quaderns Qu4atrepins durant tants anys ha estat la seva vocació cultural deslligada d’interessos polítics”. El regidor de Cultura, Miquel Truyols, va agrair la dedicació de les persones que han aportat la seva feina als quaderns ja que “s’han convertit en l’enciclopèdia de Palau-solità i Plegamans, on tothom hi pot trobar informació sobre la cultura i la història del poble”.

La mostra es pot visitar a la Masia de Can Cortès fins aquest proper cap de setmana.