divendres, 3 d’abril del 2009

LA UMA DONA EN EL CLAU!

La Policia Local descobreix que el formatge comissat per raons de salut pública era robat

Les investigacions de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans han aconseguit provar que el formatge per fondre comissat el 12 de març d’una nau industrial per raons de salut pública era part d’una partida més gran que havia estat robada el 20 de febrer de les instal·lacions d’una empresa de logística de Barcelona.

Per aquesta raó, la Policia Local imputa a la persona a qui se li va comissar el formatge un presumpte delicte de receptació (comprar mercaderia robada), així com també s’haurà d’enfrontar a l’expedient administratiu que se li ha obert des del departament de salut pública.

Arribats a aquest punt la Policia Local de la vila conclou la seva investigació i la traspassa als Mossos d’Esquadra per tal que continuïn les diligències que hi ha obertes sobre aquest cas. Val a dir que el valor dels 4.000kg de formatge comissat i robat prèviament podria ascendir aproximadament a 11.000€.

Recordem que la Unitat de Medi Ambient (UMA) de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans va comissar 4.000kg de formatge per fondre durant una inspecció rutinària perquè estaven emmagatzemats en males condicions en una nau del polígon industrial Can Cortès Nou. Els agents van trobar diversos palets amb una gran quantitat de paquets d’aquest producte sense refrigerar quan pel seu correcte estat de conservació no pot superar els 8 graus de temperatura.

“Els palets portaven diversos dies en una nau on la temperatura oscil·lava entre els 15 i 20º, amb la qual cosa no era apte pel consum humà” va explicar en aquell moment el regidor de Governació, Jaume Oliveras.