dimecres, 22 d’abril de 2009

I D'ADVOCATS VA LA COSA!


Em va venir molt de gust rebre als qui són els meus companys de professió i que ostenten en l'actualitat els càrrecs de govern de l'Il·lustre Col·legi d'advocats de Sabadell on també jo hi estic col·legiat.

Com que som companys, com que ens coneixem i com que sabrem del que parlem, penso que la futura relació entre aquest col·legi i l'ajuntament serà molt profitosa:

L’Ajuntament i el Col·legi d’Advocats de Sabadell posen les bases de futurs convenis de col·laboració

La nova Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell va visitar el 17 d’abril l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans per tal d’establir les bases per a la futura signatura de dos possibles convenis entre ambdues institucions així com presentar-se oficialment com al nou òrgan de govern de l’entitat.

Així, l’Alcaldessa del municipi, Mercè Pla, el regidor de Governació, Jaume Oliveras, i el cap dels serveis jurídics municipals, Miquel Alimbau, es van reunir amb la Junta de Govern del col·legi —amb Joan Antoni García Cazorla, degà de l’entitat, i Carme Sala, vicedegana, al capdavant—. Dins de la comitiva de lletrats hi havia present l’advocat palauenc Josep Farnés, que forma part de la Junta de Govern del col·legi com a diputat tercer.

En la trobada es van establir les bases per a la futura signatura de dos possibles convenis de col·laboració, un en relació a l’establiment de protocols en matèria de violència de gènere i atenció a la dona; i un altre per revisar el conveni actual en matèria de mediació i orientació, tant pel que fa a conflictes de família i entre particulars com en relació als litigis veïnals o de la comunitat. Tots dos convenis contemplaran l’assistència de lletrats especialitzats per actuar en mediacions de conflictes d’aquesta mena.

Val la pena esmentar que la nova Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell, que va ser escollida en les eleccions celebrades el desembre de 2008, s’ha reunit amb els representants de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans després d’haver visitat els ajuntaments de Sabadell i Cerdanyola del Vallès, seus dels partits judicials als quals té jurisdicció aquest col·legi professional.