dimecres, 13 de maig del 2009

LA NOSTRA POLICIA: LA MÉS EXEMPLAR DE CATALUNYA EN MATÈRIA D'EDUCACIÓ VIÀRIA


Alumnes de sisè de Palau visiten l’escola d’educació viària Attitudes

Des de fa cinc anys, en el marc del programa d’Educació i Mobilitat segura que organitza la Policia de Palau-solità i Plegamans, els alumnes de les escoles de Palau visiten l’escola d’educació viària Attitudes, creada gràcies a l’obra social d’Audi.

Acompanyats dels responsables del curs d’educació viària, 25 alumnes de les escoles CEIP Can Cladellas, Palau i Escola Marinada van desplaçar-se fins a la instal·lació del Futbol Club Barcelona per assistir a l’escola itinerant Attitudes que del 9 al 22 de maig visita Barcelona.

L’escola Attitudes té com a objectiu fomentar entre els més petits el respecte per al medi ambient, la seguretat viaria i les actituds positives envers el trànsit i les persones. Enguany, l’aspecte innovador de l’escola va ser la incorporació de nous cotxes electrònics, que funcionen amb bateria i que es condueixen de forma similar a un cotxe.

La propera activitat organitzada dins el programa d’Eduació i mobilitat segura serà el proper 5 de juny amb la celebració de la festa de l’Educació viària a Palau-solità i Plegamans.