dijous, 21 de maig del 2009

PELS QUI ES FÈIEN IL·LUSIONS PENSANT EN UN POSSIBLE TRENCAMENT DEL GOVERN MUNICIPAL

COMUNICAT DE L’EQUIP DE GOVERN DE
L’AJUNTAMENT DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

Davant les informacions sorgides arran de la celebració el passat dissabte dia 16 de maig del Festival de l’Arts “Siguem el Canvi que volem”, on després de llegir el manifest de l’acte, es va aprofitar el mateix per fer unes declaracions en favor de la posada en llibertat del Sr. Enric Duran, empresonat per estar imputat per delictes d’estafa a 39 entitats de crèdit del nostre país, l’equip de govern municipal manifesta:

Que el festival de les Arts “Siguem el canvi que volem”, que va ser autoritzat per l’Ajuntament a una entitat privada amb el pagament previ de la corresponent taxa municipal, havia de tenir un caire estrictament cultural i artístic, tal i com l’organització ho havia expressat.

Que en un moment puntual durant la celebració d’aquest esdeveniment, es va fer referència a la persona del Sr. Enric Duran, demanant el seu alliberament. Actualment Enric Duran es troba empresonat, com a presumpte autor de diversos delictes d’estafa a diferents entitats de crèdit del nostre país.

L’equip de govern municipal rebutja aquestes manifestacions i expressa el seu malestar desvinculant-se en tot moment del contingut d’aquestes declaracions que feien referència al Sr. Enric Duran.

Contràriament al que s’ha afirmat en diversos mitjans de comunicació, en cap cas, ni l’alcaldessa ni cap regidor de l’equip de govern va participar de forma activa d’aquest festival.