dimecres, 9 de setembre del 2009

L'IMPORTÀNCIA DE RECORDAR UNA DERROTA PER EVITAR-NE D'ALTRES I PREPARAR-NOS PER A LA VICTORIA FINAL!


Tot a punt per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya

Palau-solità i Plegamans celebrarà diversos actes per commemorar l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya. La celebració institucional es desenvoluparà a la plaça Onze de Setembre. Començarà a les 11.30h amb l’actuació del Combo de Músics de l’Escola Municipal de Música. Tot seguit, la Societat Coral la Unió interpretarà cançons tradicionals. Després arribarà el torn de l’entrega i alçada de la Senyera amb el toc de tenora, que anirà a càrrec de Jordi Figaró.

Un cop la Senyera sigui hissada, la Corporació Municipal en Ple farà una ofrena floral al monument a Rafael Casanova, que es troba a la mateixa plaça. Tot seguit faran la seva ofrena floral dels diversos partits polítics, entitats civils i associacions. Aleshores arribarà el torn dels parlaments. El parlament institucional anirà a càrrec d’un membre del Patronat de Sant Isidre. Després, l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, dirigirà unes paraules al públic assistent.

Després de pronunciar-se els parlament, tindrà lloc un ball tradicional l’Esbart de Sant Feliu, de l’Agrupació Cultural Folclòrica de Sant Feliu de Llobregat, que donarà el relleu al Combo de l’Escola Municipal de Música, que interpretarà una altra peça. Tot seguit, la soprano Montserrat Costa interpretarà un cant del poble. Per últim, i abans d’oferir-se una copa de cava a les persones presents, tots els participants i el públic assistent interpretaran el Cant dels Segadors.

A la tarda, a les 18.00h, al Teatre de la Vila, Toni Subirana oferirà un repertori de cançons de Josep Maria de Sagarra.