diumenge, 4 de setembre del 2011

ANUL·LADA LA VUITENA BAIXADA D'ARTEFACTES RODATS

Després d'haver-nos passat uns dies escoltant elogis sobre la gran participació de la gent del poble en una Festa Major organitzada de dalt a baix per l'anterior govern municipal, ens trobem amb la sorpresa, del tot inesperada, de l'anul·lació de la que havia de ser la vuitena baixada d'artefactes rodats. Sembla que, arribats a divendres dia 2, no hi havia cap inscrit.

Que durant els dies de la festa major hi hagi molta participació, era quelcom al que ja hi estàvem acostumats des de 2007 i que els nous governants acaben de descobrir, malgrat els canvis fallits en la ubicació de les havaneres i el concert de jazz. Sembla que els veïns de la zona propera a l'envelat i la carpa jove han entès que la decisió en la ubicació d'aquesta última ha estat únicament del govern actual i no de l'anterior que s'havia compromès a instal·lar-la al seu antic lloc. Però, a sobre, sentim ara al Sr. Tinoco com a regidor de Joventut, manifestar que vol atendre les peticions d'allargar l'horari de tancament de la carpa jove que, fins avui eren les cinc de la matinada. Només espero que el trasllat al seu lloc original sigui efectiu l'any vinent; doncs si les nits de divendres i dissabte encara hi ha joves pel carrer allargant la festa a les set del matí, no vull pensar en les molèsties que aquest allargament comportarà!

El que sí caldrà replantejar-se és la celebració de la capvuitada o, si més no, la baixada d'artefactes rodats; ja que, en cas contrari, l'haurem de considerar definitivament finiquitada.

El que sí romant del tot arrelat des dels anys vuitanta són les Nits Musicals de Santa Maria de Palau-solità que avui han començat i que tindran una durada de quatre setmanes consecutives, i que us recomano ferventment que hi assistiu; val la pena l'alt nivell que exhibeix!