dijous, 23 de febrer del 2012

COMUNICAT DE CiU DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS A LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CAN PERIQUET

Benvolguts,

La Federació de Convergència i Unió de Palau-solità i Plegamans vol manifestar el suport a mares, pares, alumnes i mestres de l’Escola de Can Periquet.

Des del primer moment, aquesta agrupació política local ha treballat per la preservació de l’Escola i ha defensat un model que doni continuitat al centre, sobretot centrat en la proposta de fer-ne un Institut-Escola.

En resposta a la vostra petició de posicionament, confirmar que CiU de Palau-solità i Plegamans seguim estant a la vostra disposició per col·laborar amb vosaltres per aconseguir la continuitat de l’Escola, garantint la qualitat de l’ensenyament, en el marc d’aconseguir una solució a la problemática general de les Escoles i l’Institut al nostre poble. Així com facilitar, en la mesura del posible, com ja s’ha fet fins ara, la trobada amb els responsables del Departament d’Ensenyament a la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest objectiu, seguirem treballant amb vosaltres mitjançant els nostres representants del grup municipal de CiU, amb qui ja s’ha concertat una trobada ben aviat.

Molt cordialment,



Josep Vivancos i Tarragó – President CDC de Palau-solità i Plegamans

Ivan Costa i Laballos – President UDC de Palau-solità i Plegamans