dijous, 2 de febrer del 2012

L'ARMENGOL HI TORNA!

Benvolgut Jaume,

Fa massa dies que no he pogut enviar-te cap carta via correu electrònic donat que la feina se’m menja dia a dia... No obstant això, no he deixat de seguir l’actualitat política de Palau-solità i Plegamans. Inoperant, monòtona i sense massa passió és com definiria el que he pogut anar seguint de la política palauenca.

Per sort hem deixat enrere, per poc temps, la mala praxis de l’actual alcaldessa. La feina del dia a dia, deu fer que no tingui temps per atacar a l’adversari. Suposo, que amb l’arribada de la primavera i amb ella els actes institucionals, tornarà a sortir la seva essència, deixant en evidència el seu adversari polític.

Poques coses puc explicar jo que no hagis explicat tu perfectament en el teu bloc. Ara per ara, un dels més seguits al poble. Deixa’m comentar-te, però alguna pinzellada de la reunió - dinar que van mantenir l’alcaldessa Teresa Padrós, l’Àngels Marcuello i el David Zambrana. Una reunió en un restaurant de Palau en el que, males llengües diuen que convidava la màxima responsable de l’Ajuntament i que no es veuria en mals ulls que hi pogués haver algun tipus de col·laboració per part del regidor del PP en l’actual equip de govern. Clar que això només són suposicions de la gent que els va veure ben entretinguts. Ara bé, si fos cert, seria un cop fort per una població en crisi que amb prou feines pot tirar endavant la família, mentre els càrrecs polítics es gasten els seus diners amb dinars que no serveixen per altre cosa que per fer conxorxes.

En tot cas, segurament em diràs que aquests coses no passen i que els càrrecs polítics no utilitzen recursos públics per satisfer les seves necessitats. Crec que el poble no s’ho mereix...

Per finalitzar, només quatre línies per manifestar la barra que tenen els dirigents socialistes i comunistes a nivell nacional quan es dediquen a anar a manifestacions en contra de les retallades. Als votants del PSC i ICV els hi hauria de caure la cara de vergonya de veure que els mafiosos que han enfonsat el país, ara no tenen cap problema per manifestar-se en contra de les retallades. És una vergonya digne d’un país tercermundista. I és que com ja he dit altres vegades, la societat té els polítics que ens mereixem.

Cuida’t i espero no tardar tant a manifestar les meves humils opinions.


Armengol! Mira que ja et trobava a faltar! Jo no sé què n'és actualment de la teva vida. Però, si la feina s'et menja, pensa que és molt bon senyal en els temps que correm. I no sóc pas només jo qui et troba a faltar. Doncs, quan et refereixes a que aquest blog és dels més seguits del poble, no seré pas jo qui ho desmenteixi; i només puc dir que ja van quasi quinze mil visites des que el vaig crear, i que es produeixen al voltant de les cinquanta entrades cada dia. suposo que això significa que hi ha força gent que vol mantenir-se informada de l'actualitat política local, que li agrada el que els explico en els meus apunts i així també disposen d'una opinió diferent al que es vol transmetre des de l'equip de govern municipal i el seu entorn mediàtic. I mira si és seguit el blog, que no passa dia que no em trobi algú pel carrer que em pregunti per l'armengol, que especuli sobre la teva veritable identitat, o que em digui per quina raó ja no m'escrius darrerament. Per tant, Armengol, segueix escrivint, ja que la gent ho espera, i molts treballadors de l'ajuntament, com, per exemple, a la mateixa Policia Local, estan pendents de les teves missives.

Pel que em dius d'un dinar d'en david Zambrana amb l'alcaldessa i la Regidora Marcuello, no és que, com em comentes, vulgui donar o treure importància a aquest o d'altres dinars. En primer lloc, has de tenir en compte que en David Zambrana és un bon amic meu. Però que això no li ha d'impedir fer el seu propi joc de "geometria variable" a nivell local i així mirar de mantenir una òptima relació amb tots els grups polítics del poble. el dinar al que et refereixes, el va mantenir en David amb l'Alcaldessa i el Regidor Miquel rovira per tractar qüestions relacionades amb les àrees de Comerç i Indústria que ell havia gestionat durant l'anterior legislatura, i acabar de fer una mica de traspàs de diversos temes pendents. Pel que fa a la Regidora Marcuello dinava al mateix restaurant i en una altra taula amb altres persones per tractar temes que podem analitzar en una altra ocasió. I jo no sé qui va pagar el dinar: si l'alcaldessa mateixa, si l'ajuntament, però, m'és igual. Jo no faré safareig d'aquestes bestieses tot i que ells, quan estaven a l'oposició, aprofitaven qualsevol factureta per tergiversar el que calgués i fer veure que, en lloc de dinar, ens n'haviem anat a un balneari; o el que sigui: ho podien fer amb el que ells van anomenar Cotxe oficial de l'alcaldessa, o que si l'Inspector de Policia era un càrrec de confiança, i així, vinga, i vinga, i tone-m'hi, a veure si qualla el missatge malèvol! Potser t'extranyarà, però no em preocupen el més mínim aquestes trobades ni d'altres que hi puguin haver entre representants polítics dels diferents grups municipals.

També dius que et sembla que la Sra. alcaldessa ha deixat d'increpar i atacar-me. Com es nota que no vas seguir el passat ple municipal! Quan es van adonar que els hi vam capgirar el sentit d'una moció, d'aquelles que presenten cada mes, protestant, en aquest cas, per la pujada del IBI acordada pel govern espanyol, i que amb la nostra proposta, que no van acceptar, són ells qui fan possible que l'IBI pugi un 6% de mitjana a més del 3% aprovat en les ordenances fiscals per al 2012. I, com sempre, davant l'impossibilitat d'emprar argumentacions polítiques, ja va tornar a sortir aquell habitual odi cap a mi, sobre el que espero que algun dia, ni que sigui els grups que donen suport a l'alcaldessa, li facin veure que, amb actituds així no es va enlloc. com també sembla que, aquests grups, ja comencen a estar una mica cansats que la sra. Padrós en els seus discursos parli d'ella, ella i només ella. I no dic res més, perquè llavors em diran que dic el que no dic.

Finalment, què vols que et digui de tots aquests socialistes i, com diria l'amic Albert Font, "comunistes", que protesten contra les retallades després que fossin ells els qui han arruïnat el país. No crec que calguin paraules. Les enquestes segueixen evidenciant un absolut suport de la població cap a CiU i el PSC segueix baixant. I només els faltava que l'ex ministra de la guerra vagi pel món avergonyint-se de ser catalana i afirmant que combatrà el Pacto fiscal con uñas y dientes!
Armengol, ja ho veus: cadascú al seu lloc!
Fins aviat.