dimecres, 16 de maig del 2012

FELICITATS JOAN!

 
Joan Carol és escollit President de CDC a Palau-solità i Plegamans

Joan Carol i Ventura és des d'ahir a la nit nou president de CDC a Palau-solità i Plegamans. Encara el nou repte amb l'objectiu de construir una gran majoria per recuperar el Govern Municipal. Substitueix al fins ara President Josep Vivancos.

En el seu parlament, Carol va assegurar que són temps complicats per la política, però el poble de Palau-solità i Plegamans és molt actiu i amb gent molt implicada per fer coses pel poble "i estic convençut que si fem la nostra proposta atractiva, hi haurà més gent que s'acostarà al partit, i sortirà l'equip i els lideratges necessaris per aconseguir l'objectiu",

Joan Carol és enginyer en informàtica  i màster en Negocis per la UPC i diplomat en Gestió i Administració Local per la UAB. Porta més de 10 anys treballant per HP i ha estat els darrers 4 anys gerent de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

A nivell local, ha estat membre de les juntes de diferents entitats i associacions locals com el Patronat de Sant Isidre, les Colles del Ball de Gitanes i  el Consell Rector de l'Escola Marinada.

A nivell polític, va ser militant de JNC als anys 90 i co-fundador de la primera agrupació de JNC a Palau-solità i Plegamans, exercint diferents càrrecs al consell executiu local de la JNC. És militant de CDC des del 2003, i membre del comitè executiu local des del 2007, com a vicepresident local.